35

Анонимен

преди 9 години

Гърците имат много хубава музика и мусака. Плажовете също. Като народ ги видяхме какво представляват, няма смисъл от коментари. ципрас обикаля като гладна *** из Европа, сега си плащат за всичко.

34

Петър

преди 9 години

*** ще се скъсат да пращат антибългарска пропаганда с надежда да се случи нещо лошо на България. То може да се случи, но няма да доведе до нищо добро за ***.

33

до 33

преди 9 години

Е, нема що - голямо постижение.

32

гарабедчо

преди 9 години

Защо каниш гърците бре, шмекер.Я покани пенсионерите с келявите стотинки , дето им подхвърляш за Велик ден. Безсрамник.

31

mashenka

преди 9 години

ei, spukahte putin ot sankcii :-)

30

Анонимен

преди 9 години

рапона си мисли, че тази работа е като да люскаш до зори уискита в нерон по анцуг и да си дурулинкаш мъдурките...

29

Анонимен

преди 9 години

Защото имаме стабилна политика, стабилни финанси, ясен, прозрачен публичен сектор - затова идват в България.Това от есента ли е ,при Борисов 2,или отпреди,по времето на Орешарски щото гърците пак си идваха на почивка и на пазар у нас,правеха бизнес.Или е още по-преди при Борисов 1,когото протестите изхвърлиха( по-точни Борисов 1 се уплаши и избяга като сдаде властта без да му я искат).Типично по Борисовски - преди обед едно,следобед друго.А дали някой лъже,едва ли повече от нашите управници и депутати от четворната коалиция и плаващото мнозинство на БДЦ и ДПС.

28

Даола

преди 9 години

Статистиката сочи Гърция като най-предпочитана туристическа дестинация от българите !Освен крайбрежните плажове Гърция има и 250 обитаеми острови.

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 0 АГНЕШКОТО Е 13 -14 ЛЕВА ЗА КГ?!кога е било по-евтино?

26

Анонимен

преди 9 години

"имаме стабилна политика, стабилни финанси, ясен, прозрачен публичен сектор"само да напомня, че до 1 април остават още 10 дни...

25

...

преди 9 години

ne se mesia s komentari .

24

Анонимен

преди 9 години

гн Борисов , защо не попитате колегата си от Гърция гн Ципра и тогава да правите изказвания, защото сутринта прочетох нещо друго което казахте , сега давате назад , то гръцкото правителство каза че тия който имат едрес в Бя в Кпър ще плащат 26% данък неможе да плащаш 150е заплата и да продаваш там където заплатата е 700е много е просто така ще се завърнат тези фирми по държавите си и ще отворят работни места за местните хора

23

Анонимен

преди 9 години

Бойко истината , така му викали у пожарната !!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Пука ми за визовият режим със САЩ и Канада! Те са на хиляди километри от тук и който си е дигнал д-то и е отишъл там, да си е правил сметките.

21

Анонимен

преди 9 години

По нашите курорти е 100 пъти по хубаво от гръцките. Ега ти лудостта да ходиш при византийците да си даваш парите.

20

ген.Луков

преди 9 години

На тоя пък не му вярвам на нито една думичка.Доказан патологичен лъжец с годините.Когато почне да говори по ТВ веднага прехвърлям на друга програма.

19

Анонимен

преди 9 години

Борисов кани съседите на велик ден!И аз искам да го поканя на постната ми маса за празника !АГНЕШКОТО Е 13 -14 ЛЕВА ЗА КГ,А ПРАЗНИЧНИ ДОБАВКИ ПО 40 ЛВ И ТО НЕ ЗА ВСИЧКИ.ХА ДА ВИДИМ СЕГА КАКВА ЩЕ Е СОФРАТА НА БЪЛГАРИНА.

18

Анонимен

преди 9 години

С гробарите нищо не е сигурно , може пък да са си прави гърците , тия скоро ще измислят и такса въздух

17

Анонимен

преди 9 години

М даа,прав е Борисов за гърците, лошото е че и тук има ***.

16

Анонимен

преди 9 години

Това е абсолютна пропагадна от страна на гърците. Под вола теле търсят, но ще си патят от тези неща още повече. То българина не е балама, ще отиде в Хърватско, Сърбия, Словения, Австрия, Чехия, Унгария. Аре стига бе, засисили се тука българите с *** манталитет да ходят в Гърция. Ми да си ходят чалгарите в Гърция.