27

фифи

преди 9 години

До мнение 26Точно така! Първият синтетичен вирус е конструиран по официални данни през далечната 1968 година. Производството на вируси и ваксини за тях е много печеливш бизнес!!

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе, първо ще унищожат работачите от бялата раса, а после лежачите и лапачите са много лесни за коригиране - планът Калерги 1921 г. ...

25

dasdsadsa

преди 9 години

razbolqh se predi 3 dena

24

Дръндер

преди 9 години

Дядо Коледа дойде! Айде ***! Първо "грипът тип Б разболява най-често децата, възрастните хора и пациентите с хронични заболявания." Тоест най-често от всички! "Задължително болните трябва да си стоят у дома. Има специални медикаменти срещу него, но те трябва да се изпишат от лекар." И като трябва да си стои у дома как да вземе лекарство? "Спасение от болестта е противогрипната ваксина." Ама разбира се че тя кое друго? Айде *** повече такава простотия няма да си сложа никога!

23

РадостинРадуков

преди 9 години

Те и бежанците дойдоха оня ден някви германци исках пък границата с Турция да махат и на тях нищо не им направиха ,СЕДНАЛИ ТУКА ЗА ГРИП ДА МИ ГОВОРЯТ ЧЕ ИДВАЛ .

22

До 31

преди 9 години

Истината е доста по прозаична. "Отворената врата" се дължи на утвърдените от години икономическо-търговски взаимоотношения между страните, изразяващи с в пътуването по въздух, суша и вода на хора и товари от единия край на света до другия.Само до преди 2-3 века разстоянията и ограничените контакти са били причина за по-малката разпространеност и силата на заболяванията. Дотогава основната причина е била миграцията на птиците, които са пренасяли заболяването. Но днес злонамереността не изключена

21

Менгеле

преди 9 години

Как така прогнозират с точност кои вируси ще се появят? Има нещо много съмнително тук...

20

Анонимен

преди 9 години

И КОЙ МУ ОТВОРИ ВРАТАТА ЗА ДА ВЛЕЗНЕ? И ОТ КЪДЕ Е ДОШЪЛ Е ПО ИНТЕРЕСНОТО? ОТ НЯКОЯ ЛАБОРАТОРИЯ НА УЧЕНИТЕ. НАЛИ? ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ НАВЪДИХА ОВЦЕ И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПО НАМАЛЯТ. МНОГО СТАНАХА ЛЕЖАЧИТЕ И ЛАПАЧИТЕ И РЕСУРСИТЕ СВЪРШВАТ. ЗАТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОНАМАЛЕЯТ ОВЦЕТЕ ЗА ДА ИМА ЗАВЪЛЦИТЕ.

19

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

И "жълтата гостенка" Кунева, също дойде.

18

мнение

преди 9 години

Абе то че има грип,има!Ама на мене ми се струва че вирусите ги пускат фармацевтите,за да си продават лекарствата.

17

Иван

преди 9 години

До ЛИМОН и СОДАПрав си друже! Никакви лекарства и химии! Много течности и завивавне под поне 3 одеала. Истината е в честото уриниране и потенето!

16

ЛИМОН и СОДА

преди 9 години

"Спасение от болестта е противогрипната ваксина"-ТОВА Е ЛЪЖА! Познатите, които се ваксинират почти всяка година изкарват грип - тежко!Спасението е - Лимонов сок с вода и сода бикарбонат! Ако няма лимон, при първи симптомо - СОДА БИКАРБОНАТ. После минимум по 2 литра топла вода на ден и всеки ден сода с лимон. Алкализира тялото и не позволява на вируса да се размножава. Евтино и ефективно!

15

DreamTheater

преди 9 години

Лекарската мафия в България е по-силна от политическата.Медицината отдавна се е превърнала в пошла търговия.Здравето на хората е последната им грижа.Важно е купуваш-лекарски "грижи" и лекарства.

14

Маркс

преди 9 години

Абе същото е като с компютърните вируси, пускат ги в мрежата, та да им купуваш антивирусните, после ти пробутат и някоя оптимизираща и след една година отново искат пари, пфу!

13

Shark

преди 9 години

До Анонимен 21. Ха скрита, направо си е явна!!

12

Анонимен

преди 9 години

Тази "новина" е скрита реклама на противогрипните ваксини и нищо повече.

11

Хм..

преди 9 години

...тъй като той атакува с висока температура,... Тия ни имат за големи ***! Няма вирус, бактерия, настинка, микроб.. , който да атакува с температура . Температурата е защитна реакция на собственото ни тяло и до 39 е полезна и не трябва да се сваля а да се наблюдава! Свалим ли повишената телесна температура правим по-лесен пътя и живота на вируса.. Много се радвам, че все повече хора виждат истината за медицината и лекарствата!

10

Маркс

преди 9 години

Тази дъждовна година полският бъзак( тревист бъз) не даде качествени плодове за сироп, та ако ви вкисне сиропът натискайте на мед, но си го купете от някой пчелар, а не от магазина.

9

ahaha

преди 9 години

Тая на снимката прилича на Кунева!

8

Маркс

преди 9 години

Ей , пийте Еликсир 3(три), че ще ви изморят тия пусти англосаксонски неолиберални биологични оръжия за масово изтребление и няма да има с кой и една псувня да си кажем, пфу!