47

Анонимен

преди 9 години

Да напревят осморна коалиция, та да ни улеснят с името - октопод.

46

optimist

преди 9 години

Не трябва ГЕРБ да правят такива правителства, само ще загубят от това, защото "партньорите" им ще им подлеят вода.

45

драган

преди 9 години

Тези които бяха срещу тройните коалиции ще правят нова тройна коалиция с две златни пръсчета ДПС и ББЦ / за да си стоят на топло в НС /. А ни обясняваха колко лошо било да ни управляват няколко партии.

44

Анонимен

преди 9 години

Цял живот, още от малък съм си мечтал да ме управляват образовани, умни и интелигетни хора като Борисов и Цветанов. Първият и вторият човек в Държавата по интелект са последният и предпоследният.

43

Чудя се

преди 9 години

Стоите пишете глупости, но и се надлъгвате и си вярвате. Като сте толкова умни, защо чакате някой да ви оправи. Оправете се сами , помогнете си сами, та и ГОСПОД да ви подаде ръка и да ви помогне. Ама простотията няма граници и затова чакате на готово. Умните намират начин, дори и в тази тежка ситуация. А на вас, който и да е на власт ,все ще мрънкате и ще чакате да ви оправят и така до края на живота ви.

42

продължение начетете

преди 9 години

По тази причина за десетина години се изреждат 14 правителства. Най-краткото трае едва 4 дни от 9 до 12 август 1886 година. Е, много интересна статия това е само част от нея. Какъв е извода. За толкова много години не сме мръднали на йота от това ,което сме били. И става все по-зле. Ставаме все по-зли и завистливи. Затова младите ще бягат от БГ.

41

ЧЕТЕТЕ

преди 9 години

Росен Тахов,23.10.2014 г. в. 24 часа прочетете : Геният на завистта е българин. ...Завистта е люта болест...... Люто страдат от нея строителите на свободна България. Константин Иречек, дошъл от Европа да помага на младото княжество, е изумен от нашенските нрави. През декември 1881 г. той споделя впечатленията си с Йосиф Ковачев: " Аз му казах, че най-лошото за мене е чудесното наслаждение, което хората тук имат да се преследват един другиго и да развалят един другиму рботата."

40

Анонимен

преди 9 години

дрън-дрънкабинет начело с бандитвземете си го и го изсипете в перловската река

39

1

преди 9 години

Божеееее, защо ни търпиш на Земята?

38

Анонимен

преди 9 години

матриала трябва да е доволен

37

формулата

преди 9 години

Формулата на бъдещия кабинет: Цру-герб-пф-ббц-абв-бсп-ндсп-сдс-ндсв-СИК-ВИС-братя Галеви-Маджо-Маргините-Пашата - последният да затвори вратата?

36

твърда увереност

преди 9 години

В ЕТгерб-буда с 2/3 варианта/без варианти: двойна/тройна или тройна/четворна коалиция/без коалиция.

35

Анонимен

преди 9 години

Варианти много, но кат падне първия сняг остава само изгонване с камъни!

34

Пиар агент

преди 9 години

Въпреки цялата злоба на червените *** , Борисов побеждава в над 10 избора , което показва , че в момента е най подготвения политик и държавник. Само за протокола, недоносчето Станишев от терористичната партия БКП-БСП-ДС избяга като плъх в Брюксел. Сегашния шеф Миков е наистина попадение в десятката на другаря Дъбов, за който сполучливо казаха , че прилича на кочиаш.

33

Планктон

преди 9 години

Тройна-четворна коалиция ли? Орташката кобила и вълците не я ядат.

32

Анонимен

преди 9 години

Тройна, четворна, петорна или десеторна, така или иначе няма да я бъде!

31

Анонимен

преди 9 години

напротив. политическата хигиена ще се влоши до степен на гангрена. И кой ще е 4тия? АБВ. Лусна ви комунистическия *** на ВСИЧКИТЕ!

30

Анонимен

преди 9 години

След такава коалиция между българо-турски бардак (РБ), Патриотичен фронт (ПФ) и ГЕРБ, тези партии ще са политически трупове на следващите избори. Хич не ги е срам нито РБ, ното, ПФ, нито пък ГЕРБ, че ще управляват заедно с новото ДПС - дясната ръка на Ердоган, Местан и Доган, а именно Касим Дал и Корман Исмаилов с тяхната противоконституционна партия "Народна партия свобода и достойнство" (НПСД).

29

Анонимен

преди 9 години

две *** мутренски кратуни.

28

поп

преди 9 години

ОСТАВКА