71

тя

преди 10 години

Нито един лидер народа не е провъзгласил за БОГ. Ти деди нещо не си много в час.

70

тя

преди 10 години

Имаме си политици - "лош материал" !

69

тя

преди 10 години

Българите сме прагматици и не гледаме на политиците като богове.Не само това , но сме и отчаяни , че политиците ни са с много лошо качество , за съжаление. Затова и е толкова тежко положениетао на повечето хора.

68

тя

преди 10 години

Не сме дорасли за такъв ЕС, каъвто би трябвало да бъде.

67

Анонимен

преди 10 години

ЧЕ ДА НЕ БИ ПАПАТА ДА Е ПРИЗНАЛ НЯКОГО ЗА БОГ? Кой кога е бил Бог, професоре?

66

Часовника

преди 10 години

Ако става въпрос за Станишев - може и още как! Освен това той и приближените му ако са го мислели за бог не са били добре,защаото голяма част от народа не го приемаше ...Той беше,е,и си остава човек на обещанията,лъжите,гръмките приказки и плитко скроените номера!

65

NORMALEN

преди 10 години

TAP COVEK--KOMUNIST= ***=NEKADARNIK>KOMUNISTICESKI PROFESOR.TOVA E TOI.

64

NORMALEN

преди 10 години

ANDREI PANTEV--S EDINIA KRAK E V GROBA--TAPO KOMUNISTCESKO IZCADIE>DANO BOG NE TI PROSTI.

63

муспи

преди 10 години

Този предател на България сега чете дадения му от синедриона текст, в който се пробутва по еврейски, - че то ясно че има избори!!! Че гласовете се броят! Че партиите са български! Че сами си гласуваме за геноцида! - Убивай евреи за да се появят и избори! - А, народе, защо не се сещаш за Сидеров?! Бил турско *** по еврейската пропаганда! А не обръщаш внимание на всичките партии че са протурски, че Боко *** и не крие симпатиите си към турция и не крие какво мисли да направи, чи има и ДПС!!!

62

Анонимен

преди 10 години

Ako ne beshe selski na pokoinyat Petar Mladenovv shteshe da e professor tochno nikoga. Pozyor I praznodumec

61

Луцифер

преди 10 години

До ЦОНЕВ Цонев, Цонев, "баш ликвидатора" на икономиката на България Иван КОСТОВ я извади от червената, Виденова яма, или си забравил? Сигурно си получавал 8 долара заплата и сси се редил за кисело мляко в 5 часа сутрин. Просто се чудя що за червени *****на имате в главите за да мислите, че хората са забравили катастрофалното ви управление!?

60

Луцифер

преди 10 години

А, може ли един професор, като остарява да се превърне в бърборко - ментор? Както казва народа - празна лейка...

59

Нещяло

преди 10 години

Не щем за премиер човек, който с прости думи ще ни обясни, че трябва да се работи повече , за да сме по-богати. Искаме персона, която на много езици да ни каже , че назначаването на Пеевски било грешка. Да ни каже , че като ни намали тока с 5.50 лв ще прокопцаме. Да ни каже , че като се вземат многомилиарни заеми , ще ги връща някой друг. Да ни каже ,че светлото бъдеще иде. Ние и вярваме на тази персона, защото Партията е права, даже и като греши.

58

Навухододонор

преди 10 години

Из коя *** тиква пък се пръкна тая "мъдра" мисъл, използвана за заглавието? Еее що да не може бе-че, то историята е пълна с примери: Цезар, Наполеон, Хитлер, Сталин, Брежнев...даже сега ми идва на ума, че точно това става с почти всички лидери-минават от "Осанна", до "Разпни Го". А пък последното, професоре го пише в Библията!

57

Анонимен

преди 10 години

До АНТИОВЦАПомисли отново.Аз асфалт не ям.Продадоха ни за жълти стотинки!

56

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа живее Волен! Само "лудият" се държи адекватно в момента!

55

АНТИОВЦА

преди 10 години

ДО: Антикоч Ей ГАМЕН! Много точен отговор ви дадох, но ме изтриха моментално! Българската БОЛШЕВИШКА ЦЕНЗУРА няма равна на себе си!

54

АНТИОВЦА

преди 10 години

До равносметкаУважавам ви мнението, въпреки че цифрите са много по-високи. КОМУНИСТИТЕ ЗАБЪРКАХА ТАКАВА КАША, ЧЕ И БОГ НЕ МОЖЕ ДА НА ОПРАВИ!

53

Elena N.

преди 10 години

До ТОЯПо отношение за въпросния апартамент не е в идеален център,а в Далечния Младост 2,3 или 4.,същия заплатен неколкократно. Омръзна вече от подобни изказвания от "почтените" българи, чули-недочули клюки и други подобни....

52

Анонимен

преди 10 години

Като се премахнат всички партии с обръчи от фирми,тогава може да се говори за напредък.Сега всеки дърпа към неговата черга и за това народа си пати.Политиците не са за националния интерес.Те имат интерес за своя бизнес.Най-малко им пука за народа.А народа се топи.Глупендерите горе не знаят че когато народа е добре и те ще са добре.Алчноста ще ги погуби сегашните