150

щирлиц

преди 10 години

Подозирах,че този не е на център,ама толкова да е изтрещял...

149

VESELA

преди 10 години

GRESHITE GOSPODIN BAREKOV V STRUKTURATA VI V BLAGOEVGRAD IMATE PODHODQSHTI HORA ZA TOQ POST I DORI NQKOI DRUG , PREDLOJETE VIOLINA ASENOVA IVANOVA OSAJDANATA ZA IZMAMI V OSOBENO GOLQM RAZMER NEQ ZA SLUJEBEN PREMIER TQ E TOSHNO ZA TOQ POST ILI IZVAN BRACHNIQT I SIN KRIMINALNO PROQVEN DENISLAV TEQ HORA SO TOSHNO ZA UPRAVLQVASHTI I BG SHTE PREUSPEE STRAHOTNI SHLENOVE IMATE BRAVO BRAVOOOOOOO

148

Анонимен

преди 10 години

Бареков си е една грешка на природата,която демонстрира възкресенията си на пазара за кебапчета и бюреци.Само че паричките секнаха и сега ще му остане само голямата уста.По нея си приличат със съратничката по манипулации Мая Манолова.Сътвориха заедно преврата по ТВ7 и получиха награди от управляващите,изразени в пари и постове.Само че големите лъжи се последваха от големи излагации и ..."тя танцува само едно лято".Жалко за народа.За поразиите ще си платят по закон с промените в съдебната система

147

Анонимен

преди 10 години

Бареков вече си няма телевизия и се чуди откъде да се покаже, за да сипе *** си монолози. Не спря да сипе обиди, защото това, дето ти иде отвътре няма как да го спреш. Като евродепутат си мисли,че законът не го лови, но дори не му идва и на ум, че това държание го показва във все по-ясна светлина.Избирателите му няма да се излъжат да повторят вота си.Няма как и да избяга завинаги от закона за извършените измами и престъпления срещу народа и държавата. Аман от възкресенията му.

146

Еърбагът

преди 10 години

Тоя като го видя по Алфа ТВ си държа кисия до мене за да повръщам.

145

rustam

преди 10 години

АЗ ИСКАМ ДРУГАРЯ ЖИВКОВ ДА БЪДЕ ГЕН.СЕКРЕТАР И САМО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА, СЛЕД ТОВА ОТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ДЕПУТАТИ СОКОЛИ ГАРГИ И ВСЯКЪКВА ДРУГА *** НЯМА ДАЖЕ И СПОМЕН ДА ОСТАНЕ, искам ама няма.

144

Божо

преди 10 години

бардуков заминава в четвърта глуха заедно с предишното нищо сидеров !!! България започва да се чисти от тинята !!!

143

Анонимен

преди 10 години

до 162 - ти ненормален лви си бе? оня петър Стояно е сумиста - мутра, нашият говорият за президенат петър стоянов? нима мисилш че само един човек се казав петър Стоянов?

142

загуби

преди 10 години

Бареков,сега вече ще загубиш и наивниците,които гласуваха за теб.С какво те спечели бракоразводното пловдивско адвокатче,освен че е пловдивска майна.Нещо да направи за България,освен да стане за смях със шавливата си амбициозна булка,увековечена във филм?

141

Анонимен

преди 10 години

Чудя се кое му е по ***.Че беше първи венцеславец на Бойко ден до оставката или, че сега се прави на него.

140

АНОНИМНА

преди 10 години

един от двамата е луд. но кой е вие сами си отговорете.

139

Бареков е

преди 10 години

Бареков е извънземно!Забележете, как ушите му са залепени със скоч! Също така клепача му се движи отстрани!Живо доказателство, че Бареков е РЕПТИЛ!!!

138

Дудука

преди 10 години

***, новия спонсор на Троловете!

137

tur4in

преди 10 години

predlagam dogan za premier,2 mes dani upravlyava tur4in

136

bo

преди 10 години

Kой ти иска мнението бе, плашиипутак! Горко на тоз народ ако ходи и гласува за лекенца като тоя.

135

казах

преди 10 години

АКО ТОЯ СТАНЕ ПРЕМИЕР. ТО СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЛЕЕ С БЕТОН, И ДА СТАНЕ СМЕТИЩЕТО НА ЕВРОПА. А ПРОСТИЯТ НИ НАРОД , ДА СПРЕ ДА СЪЩЕсТВУВА!!!

134

саранчо

преди 10 години

БАТ САЛИ-служебен премиер

133

Анонимен

преди 10 години

Погледнете го само, може ли един депутат, политическо лице или каквато и там длъжност да заема, да ходи така небрежно брадясъл.

132

Анонимен

преди 10 години

Предлагам референдум за изгонването на *** от България.

131

Анонимен

преди 10 години

Петър Стоянов веднъж се подлъга и се зарече да не се повтаря. Точно това е човекът, който никога няма да се съгласи.