315

бб = тошо

преди 10 години

До АнонименЗа съжаление си толкова прав!!!

314

Златния рог

преди 10 години

Гласуваш за Борисоф - получаваш Местан ! Ама първо тр да гласуваш за Борисоф ! Е той сега няма да си признае ще се прави на велик ама такива са указанията на Доганя ...

313

Анонимен

преди 10 години

млък бе,съсипа народа,няма да подкрепя никоя партия,защитават партийни интереси, но не на народа интересите

312

нова тв

преди 10 години

Хората гласуват за ГЕРБ ,защото БиБи е категоричен ,че коалиция с ДПС няма да прави никога.Сутринта хитрата кокошка Цецка много увърта за бъдещата коалиция с ДПС а такава явно ще има.И сега да си припомним жертвите на ДПС - СДС, НДСВ,АТАКА,БСП и ..ГЕ..

311

Анонимен

преди 10 години

Как да се радва тиквуна,,,нали до есента половината ще са в затвора,,,или айде поне ще им видим далаверите които са вършили,,,,вече му е време,,,,

310

Анонимен

преди 10 години

Всяка година ли да има избори, поне да го направят да всеки ден, така почти всички можем да се изредим в Народното събрание. Новите които дойдат ще повишат ли доходите, ще намалят ли безработицата, ще направят ли живота ни по добър или по скоро желаят ВЛАСТ, за да може да си оправят личното си положение.

309

Повече доходи и пече

преди 10 години

Ако изборите са след приемане на бюджета, ГЕРБ ще загуби. Коалицията БСП/ДПС може да предвиди нарастване на пенсиите с над 10 процента плюс добри новогодишни - повече пенсионери ще гласуват за тях; нарастване на минималната месечна заплата - ето още привърженици; отваряне на нови работни места в провинцията - още електорат. Софиянците презадоволени са си Герберисти, особенно чиновниците; Те нямат дори патриотично чувство, само балалайкат. Любовта на народа към политиците минава през корема му.

308

аС

преди 10 години

Смешен плач ! Ти ли ? Ти ли ? Дето целуваше г*за на Ердоган ?!

307

Незабавно

преди 10 години

Референдум за: 1. Мажоритарни изборни депутати с право да се отзовават. 2. Задължително гласуване и въвеждане на образователен ценз - минимум основно образование. 3 Въвеждане на електронно гласуване..... при това положение всички крадци дето се изредиха да ни управляват толкова години ще си намерят най-накрая мястото - затвор и конфискация на всичко придобито имущество откраднато от народа.

306

Пурко

преди 10 години

Повръща ми се честно, псевдо-мутрите, дето станаха милиардери, щото са мишоци, се прегърнаха с ***, които прокарват Ислямска политика, без да осъзнават какво правят...

305

Влатко Зидаров

преди 10 години

А ний двамцата с Боцко пийвами кайве!

304

Анонимен

преди 10 години

Яростен е Боко, яростни сте и вие - ***. Яростни са и ***, които доят България от 80 години насам! Брао, ***! Ше се опрай раптата с Адем Баба.

303

Гърч

преди 10 години

Ще има радост и за теб, моме, и ти ще слезеш на 2 метра под земята. Кой каквото е заслужил.

302

Анонимен

преди 10 години

След сластната целувка на Орлов мост , едно е сигурно...изневери нема да има.

301

Наливайко

преди 10 години

До АнонименТи ли си ,,българите,,......*** руска ***

300

DO 346

преди 10 години

V.ORBAN E STEPENDIANT NA SOROS!AKO TI PLATIA OBRAZOVANIETO KAKVO MISLISH ,CHE TRIABVA DA MI NAPRAVISH?......

299

Анонимен

преди 10 години

E щом сте тарикати те ви те...... союз ТУРСКА ТИКВА!!Да ви е честито....

298

DO 356

преди 10 години

BALGARIA E VODILA VSICHKITE SI VOINI ZA ZASHTITA NA NATSIONALNITE NI INTERESI!Pr. Bojidar Dimitrov!

297

DO 356

преди 10 години

TI CHUVAL LI SI ZA DOKAZATELSTVA?

296

Анонимен

преди 10 години

Този крадец,лъжец и престъпник, неграмотната мутра това ли заслужава България и кръвта която са проливали дедите ни за своботата ни?Скоро ще има годишнина от битката при Дойран,такива мръсни крадци като простия крадец да ви приличат на българските войни от онова време.И този *** и крадец се кипри,че бил генерал?Тази гнусна *** и крадец.