180

Анонимен

преди 10 години

Абе 210 дето много разбираш от evn знаеш ли какво правят и изнасят само погледни как изтърбушват наред трафопостове и заменят вечни медни шини с алуминиеви който разбира от ел.техника му е ясно продават тонове мед и заменят с алумин за стотинки.

179

морски

преди 10 години

Това е политикът на 20 век.Браво.Слава на Русия!!!

178

бореца

преди 10 години

Искам само да кажа че всички западняци че освен да целунат руската мечка по задните части друго нищо не им остава!От доста време те подръпваха мечката по опашката ама скоро време нещата ще вземат да се обърнат срещу тях само че не забравяйте че руснаците започнаха да добиват нефт в Арктика така че в момента те са големите печеливши в тая глобална игра!Само ние сме губещите както винаги!

177

Анонимен

преди 10 години

Путин не е толкова смешно имеПо-близо е до Распутин

176

Анонимен

преди 10 години

Половината САЩ е в ръцете на руските олигарсиДругата половина е в китайски ръце

175

Скъперник

преди 10 години

Винаги когато алчността надделее над разума следва някоя ужасяваща катастрофа. Всичко в историята се повтаря. Макар и като фарс, Гърция ще изживее 100% и руска окупация, както едно време немска. А Руснаците не са по-мили когато са окупатори, дори и духовни. Българите го са изпитали това на гърба си. И още носят руския самар. Гръцките правителства бяха про-руски и докараха и нас и Гърция на това дередже. Руснаците ще ни изравнят с гърците и по стандарт и по акъл, към българското ниво.

174

еишк

преди 10 години

Росен иска защита от Русия а Кипър и Гърция се изказват против ембарго срещу Москва за да си запазят туристите а нашите *** са готови да пратят единствения самолет да напада руснаците......аман от *** и комплексарски управници и *** които гласуват за тях

173

Анжела

преди 10 години

Заговорът срещу християнска русия продължава.Но вече удариха на камък и ще разбият мутрите си.Путин,най-великият държавник,който издигна на крака великата мечка и показа интелектуалната й мощ сега трябва да получи и нашата подктепа,защото сме една вяра,защото тези,които наричат руския народ сепаратисти и терористи,са същите,които от 25 години са ни хванали за гърлото.Монополи,банкери,политици и цялата ***,хрантутеща се от нашия гръб.Русия ще отиде докрай,защото обратен път НЯМА!

172

михаил

преди 10 години

Проблема на България е ДПС-е ,оставете Путин на мира.Той е Руски а не български президент.

171

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Щастие за човечеството е,че в този изключително напрегнат политически момент в международните отношения,начело на една от великите сили- Русия,стои начело човек като неин лидер Владимир Владимирович Путин -СЛАВА, СЛАВА,СЛАВА НЕМУ.

170

Дядо ГОШО

преди 10 години

ПУТИН Е АБСОЛЮТНО ПРАВ И ЦЯЛ СВЯТ ГО ЧУВСТВА НО ЗАЩО САЩ ПРОДЪЛЖАВА С ЛЪЖИТЕ,ИЗМАМИТЕ И ВОЙНИТЕ ?? защото са далече от собствената им територия... НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ...

169

ЛГТГТГТГП

преди 10 години

Браво на Путин-най-големия държавник в света, той и Русия единственото светло нещо в свят залят от насилие, лъжа, терор, извратеност.

168

Марек

преди 10 години

Таварищ Путин,САЩ нямат интерес да има силна и обединена Европа! Това ще застраши тяхното съществуване! Затова сега се мъчат повсякакъв начин да разединяват държаваите в Европа и да насаждат влияние нвасякъде. Тоест да колонизират всички! *** държаваи им *** *** на САЩ,защото тяхните управници имат материален интерес и долари в САЩ банки! Иначе си много прав и точен. Само ти можеш да им се опълчиш. Трябва да знаеш че много хора в поробените държави в Европа те подкрепят!

167

gtf

преди 10 години

най-после някой да го на** на меките китки, подкрепящи най-големия окупатор...

166

Анонимен

преди 10 години

ТИ ЛИ ОТСТЪПВАШ БЕ ФАШИСТ ! САМО ЗА ВЛАСТ И ТЕРИТОРИИ МИСЛИШ ! АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.

165

Анонимен

преди 10 години

Путин е притиснат в клетката, затова се разприказва .

164

Анонимен

преди 10 години

В заслеплението си путинофилията вижда във всяка загуба, победа.

163

биримири

преди 10 години

Голям си Путин няма спор ! С тези отговори доказа за пореден път, че е най стойностния политик и в света.. Без увъртане и шикалкавене, чисто и просто си каза истината !!!

162

анонимен

преди 10 години

Да живее САЩ...НАТО...ЕС...кризата...EVN...ЧЕЗ...ДЖ. СОРОС...J.P MORGAN...ОБАМА...НЮЛАНД-***...ГЕЙОВЕТЕ...МИЛЯРДЕРИТЕ...БОРИСИВ...ПЛЕВ....Ц.Ц...ЦВ. БОРИСЛАВОВА....Американсия посланник и съпруга му...МАТЕРИАЛА...ШПИОНИРАНЕТО...БОМБАНДИРОВКИТЕ...СВЕТОВНИЯ РЕД...БОХЕМСКАТА ГОРА...СОВАТА...БЕДНОСТА...БЕЗРАБОТИЦАТА...МАГИСТРАЛИТЕ-5 см асфалтово покритие....СИК...ПАШАТА...МАДЖО...МИШО БИРАТА...ДОМАТИТЕ ОТ ЕГИПЕТ...КРЕДИТ ДО ЗАПЛАТА 100 за 5000...ТАЙНОТО ОБЩЕСТВО...ОКУПАТОРИТЕ НА ПЛАНЕТАТА...

161

До 222. От запада :

преди 10 години

Първата отстъпка - изтегли войските си от Източна Германия ! По договора САЩ също трябваше да си изтеглят техните от Западна Германия , но не го направиха !Второ -другият договор ( Варшавския договор се разпада , и НАТО ако не се разпадне - то поне не трябва да се разширява ! ) Не само се разширява , но заобикалят " приятелски " Русия ? , като се оправдаваха до сега , че от там ще нападат " отбраняват " от Иран ?Косово - още преди да се хвърлят бомбите - е посоченото място - военна база най г