115

The king

преди 10 години

Може в ляво да се случва някакво леко разместване, но какви са тези 20% за АБВ? Да не забравяме, че проучването е на Алфа Рисърч и тяхната визия за позиционирането на ГЕРБ е абсолютно очаквана, но АБВ .... я си дайте сметка кой точно ще гласува за предателя Гоце и подлизуркото Калфин - няма да са 20 % със сигурност.

114

Анонимен

преди 10 години

Иска ви се, ама надали:1.8% за РБ, без наслагване на участващите партии!Шеф и лице на Алфа рисърч е Боряна Димитрова стабилна дама от типажа на Галя Прокопиева и Саша Безуханова. И не само е от същия тип, но е и от същия кръг. Боряна Димитрова е член на УС на Училище за политици широко рекламирания проект на същата тази Саша Безуханова, в чиито връзки с кръга около Прокопиеви никой не се съмнява. Забавното е, че в този Управителен съвет стои и името на още една личност от кръга на Прокопиев Меглена Русенова, която от 2009 до 2011 г. е била административен директор на Алфа финанс хо

113

Анонимен

преди 10 години

не може да се каже, че АБв е свали 20 процента, защото най-напред няма такава паритя или движение а само намерение. то и на реформаториет им даваха 8 проценат пък те стигнаха 4. Едно нещо са намеринята, а осъществявянети им е друго. в следващите месец -дав очаквам рязък спад в тези 7 процента. И тези 3 процента, които уж са взеит от националистите са нереалистични - ще ме прощават .

112

Анонимен

преди 10 години

на бас, че въпросът е некорекетно зададен. Ако въпросът е бил "симпатизирате ли нагеориг Първанов" или "бихет ли гласували за Ивайло Калфин за евродепутат", тоав няма нищо общо с бихте ли задсатнали зад евентуална нова лява партия" мноог хора биха се радвали Първанов да е лидер на БСП или биха гласували за Кафин като алтернатива на БСП, смятайки че я подпомагат...но ако партията се разцепи, същиет хора ще си гласуват за партията- майкасмятам че имаме некоректно зададен въпрос.

111

tuzarya

преди 10 години

Алфа рисърч е фирма на кръга около Бойко Борисов, Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, Пашата и Плевнелиев. Нейната задача е чрез Първанов, Р.Петков, Р.Овчаров и Татяна Дончева да разцепят БСП за изборите! Зад всичко това стоят ръководни кадри от Държавна сигурност!

110

жоро

преди 10 години

в цялото това социологичесок проучване има само две верни изречения - че греб печели от трусовете в Бс пи че деформаторите спадат. Всичок друго е лъжа. 7 проценат как пък не. АБ ако вземе 4 проценат трябав да черпи.

109

Ани

преди 10 години

Хора,не вярвайте.ЛЪЖАТ!!!!Нима забравихте,че Първанов стана президент с гласовете на ДПС.Извинявайте,но когато даден човек е стигнал донякъде от БСП и сега се обръща и с...е в паницата от която е ял,то Господ си знае работата...............

108

Анонимният

преди 10 години

Алфа рисърч е марионетна фирма, управлявана от кръга около Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и Плевнелиев. Напълно естествено е вътрешното дружество да защитававътрешните интереси. Затова е важно да се четат не просто изследванията на социологическите агенции, а да бъде ясно кой стои зад тях.

107

Анонимен

преди 10 години

Атака в листите на дпс за да гласуват неграмотните за тях,иначе ги няма в парламента. Тв алфа ще си я гледат само сидеров и обкръжението му.

106

Анонимният

преди 10 години

Първо, този проект все още не е партия, а си е проект. Никой не знае как ще се развият нещата в столетницата. 7% за Първанов дни след като е обявил, че се отрича три пъти от партиятамайка, означава, че някъде е спяла клетка старци, които изведнъж са се пробудилии са провидяли лидера си, а освен това всички са били на разположение на рисърчърите на Алфа рисърч.

105

Анонимен

преди 10 години

40% минимум отмъкват. Вече не вярваме на станишев и компания. Предадоха ни на дпс. Бсп просто станахме патерица на дпс.

104

Анонимният

преди 10 години

Преди време бившият премиер се изказа категорично вярвам само на онази, как й беше името, социоложката Боряна от Алфа рисърч. Явно има защо. Днес социологическата агенция, заслужила доверието на лидера на ГЕРБ, излезе с очевидно поръчково изследване,което отчете несъществуващи факти, даде гласове на несъществуващи партии и очевидно еразпитало несъществуващи хора.

103

ПП-Атака

преди 10 години

Аре бегай от тука с тея фалшиви проучвания. Долен опит за манипулация, които вече не минава.

102

xexe

преди 10 години

АЛФА Рисърч - новата МБМД. Боряна Димитрова - новата Мира Радева. Жалко.

101

гейБЕР;

преди 10 години

Кой бил гласувал за БОКО - МУТРАТА, ГОЦЕ - трипера, РУМЕН- пикльото ???????????

100

до 108

преди 10 години

Е какви ги дрънкаш? Който си гласува за ГЕРБ си гласува за ГЕРБ независимо от това, на колко части ще се раздели БСП.

99

Анонимен

преди 10 години

Глупости, никой не иска да гласува за Първанов и Петков. Халал да са на герберасите.

98

beta-stupidity

преди 10 години

Айде не си вярвайте, че много ги разбирате нещата, само защото ви плащат за манипулации на едро!Мен все ме броят за избирател и все не ходя да гласувам.Наивността ми не може да е с чак толкова нисък праг, та да си вярвам, че нещо зависи от мен.Пишете си направо протоколите от гласуването предния ден и спете спокойно! Предлагам в избирателните списъци да се подписват хората с кръстче, та да не се затрудняват манипулациите. Едни агенти, ще заменят други. Мен какво ме топли това?

97

Анонимен

преди 10 години

Хич да не е Гоце ще отмъкне едно 40% от геронтофилската БСП. В тази партия старческия електорат преобладава поне 2 пъти броя на по-младите до 50 години, а те в по-голямата си част са фенове на Първанов, защото много им харесва неговото лигавене по партийните форуми.

96

до 103

преди 10 години

И кой ще е царя,.ла от Мадрид ли? Та той излезе по голям предател на българския интерес от предателя Георги Димитров който го изгони от България. Мерси по добре ти отивай при него в Мадрид.