104

да

преди 11 години

До АнонименГледаме филма : Станишев иска да измести старите енергийни акули като Овчаров с политически и полицейски средства. От това нищо няма да излезе освен държавата да се срине и кликата на БСП , която Станишев се опита да отсвири, да се върне и да го свали. Борби на клановете в БСП , ние разбира се, че ще платим скъпо и прескъпо.

103

Анонимен

преди 11 години

Престъпникът ,терорист Овчаров създал Задължителните фондове за Пенсионно Осигуряване които разграбват парите на 8 млн граждани с закон Тезихора никога няма да видят стотинка от парите си а престъпника трябва публично да бъде осъден на ДОЖИВОТЕН затвор БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА .Нагла *** комунистическа *** .

102

акуд

преди 11 години

ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА или дпс ще бъзика Българите, вечно

101

клм

преди 11 години

Румен Овчаров е наи-умният и интелигентен мъж в България,жалко,че нашето тъпашко племе,вкл. и електоратът на БСП не го оцени!!

100

иван

преди 11 години

Ками,правилното спрежение на глагола "изчерпя" в 3л.,мн. число е "изчерпЯт",но шопските даскали ,които ви учат са също толкова неграмотни.Основата на книжовния език е търновският,тоест източен диалект.

99

ceci_

преди 11 години

БРАВО на Р. Овчаров, както винаги разумен,единствения политик имащ знанията да се изказва по темата!

98

Гражданин на РБ

преди 11 години

софиянец,прав е, че цената на тока ще върви нагоре. И е прав защо ще бъде така.Няма "естествени монополи", а само такива, разрешени от държавната нормативна уредба. Тук е смешното в изказването му.Това, което не е смешно, е, че Държавата, в лицето на Управляващото мнозинство определя кои кръгове и монополи ще диктуват енергийната цена за българския народ, защото имат финансов интерес от това (продажни са).За ГЕРБ - вече видяхме. Фирмите за ВЕИ. Скъпо за народа на РБ. Твърде скъпо.;-)))

97

софиянец

преди 11 години

Нямайте съмнения, че цената на тока ще върви нагоре. Тъй като непрекъснато се говори, че либерализацията ще спаси въпроса, аз имам мнение, че либерализацията и изкуствените опити за въвеждане на конкуренция в сфери на естествените монополи води до точно обратния ефект"Четете, щото за добро или лошо по-добър на тема "Енергетика" в БГ не се е родил... Дори се сещам какво направи с група калинки... майката им... електрифицира...

96

Гражданин на РБ

преди 11 години

Явно сме народ от МРАЗЕЩИ.В постовете, касещи даден политик, публикуват най-често неодобрявашите го.Изливаната тук негативна енергия е следствие от нещо... Беднотия, безпомощност, неудовлетвореност от Живота, еснафско самосъзнание... Или съвкупност от всичките + още нещо?Тази тенденция се забелязва във всички постове тук.За съжаление....;-)

95

Анонимен

преди 11 години

Най не му се ще конкуренция на Овцата, естествени монополи имало...Ей това сънуват и бълнуват червените ***.А в Германия като има конкуренция в енегретиката, да не им е зле бе, *** червена?

94

Анонимен

преди 11 години

Овчо, стига си плакал за Белене бе. Не ви щем руските проекти, с които вие да завлачите милиони и руските ви господарли милиарди.И американски проекти не щем.Искаме си НАШИ проекти, които са в наш интерес и изготвени по наши условия, пък ако има за тях инвеститори - хубаво, ако няма - да се спасяват.Аман от гадни, безродни продажници. Вие майки нямате ли бе, *** долни?Родината - това е нещо като майката, толкова ли не можете да го проумеете бе, *** прогнили...

93

Анонимен

преди 11 години

До Muntcho Demokrata BETO *** NE PRIDIRQC ITEBE MOEEEEEE DA OPANEEEEEEEEEE

92

нагъл тип

преди 11 години

Абсолютен *** и крадец!

91

barbi

преди 11 години

majka kuchka!!!

90

Богдан

преди 11 години

браво

89

22

преди 11 години

Като гледам тук се изказват само едни "познавачи" ум да ти зайде. Но едва ли такива недорасли експерти знаят, че по-евтина енергия от атомната няма. А след наколко години като затворят реакторите на Козлодуй ще купуваме ток от съседите, които сега купувут от нас, но имат разума да си построят АЕЦ-ове. Но умните и тогава пак ще винят за всичко комунистите, които едва ли са виждали някога. Божичко, свещена простота

88

Анонимен

преди 11 години

Овчарския да не се прави на неразбрал. От бесепето измислиха волтаиците *** 8 пъти по-голяма цена от другия ел ток. Когато Курумбашев и гагаузов се откажат от собствените си ВЕИ, тогава може да се вярва на червенитв. те обещават по 5 лв за ток на семейство а в същото време правят далавери за милиони .

87

ДРАНЬЕ

преди 11 години

ДЕДО МИ казваше , КОМУНИСТ и свинска мас се сваля само с ДРАНЬЕ!!!!!!!

86

Анонимен

преди 11 години

shte varvi, ati kolko pari izkradi tap selianin .nali si ot selo deto ni garmi ni vali alchen bejanec.

85

Анонимен

преди 11 години

- Много хубаво куче.Пригладен бял косъм.Браво.Каква порода е?- Руска овчарка.Има страхотно обоняние.Надушва газта от километри.- Как му е името?- Румен.