114

Бургас

преди 11 години

Поне една бензиностанция в района на Нова зЗгора до Ямбол да имаше пак ще е добре !

113

Анонимен

преди 11 години

вчера я откриха, я се спрете малко

112

Гражданин на РБ

преди 11 години

Изглежда, че важното ЗАСЕГА е да се знае, че последните активни бензиностанции са малко след Пловдив, по посока Бургас. Както е писал Жоро 110, - 168-и километър на магистралата. Въоръжен с това знание, всеки наш шофьор, героично запътил се с новата си кола, развиваща поне 340 км/ч., към морето, ще успее да устиска след това до RomPetrol - Бургас, някъде в района около 6-ти километър преди Бургас...;-)

111

Няма значение

преди 11 години

Що за глупава статия е това? Всичко ще си дойде на мястото. Бензиностанции, заведения и т.н.Няма толкова кухи инвеститори да строят бензиностанции и заведения в средата на полето, където няма никакъв път.

110

Бай Спиро

преди 11 години

А да му се невиди и макар ,аз къде ше п.кая ,бре?

109

keles

преди 11 години

"Намери ми баце някаква работа - кусур да връзвам." Да ви се не види и мрънкалниците прости!

108

6ifoto

преди 11 години

*** си требе,***.....и да има капани къде да цокаме бира..

107

Анонимен

преди 11 години

Всичката ни работа е такава

106

Анонимен

преди 11 години

Само на мен ли ми прави впечатление или на тази магистрала и една боя не са ударили като хората. Гледам криви, личи се при прекъснатата линия малка черта от боя. Не искам да съм взискателен, но докато не почнем да искаме всичко да е изпипано до детайли , няма да се оправим. А и това ми изглежда на нормална влажна боя, която след 1 година, ще се изтрие.Дано поне срока от 5 години, който дават като гаранция да е реален.

105

Анонимен

преди 11 години

Добре, че са написали какво няма иначе на никой нямаше да му направи впечатление! Чудесно място за протести, а и повод има, май единствените доволни ще излязат проститутките по магистралата... еххх народ ли бе да го опишеш

104

qwerty

преди 11 години

В Германия по 30-40 минути можеш да караш без да видиш бензиностанция или тоалетна. Какво толкова.

103

Анонимен

преди 11 години

от другарите се иска поне един клозет да построят

102

Жоро

преди 11 години

Последната бензиностанция посока Бургас е OMV на 168км някаде,на 209-ти км е разклона за Стара Загора,на 2км оттам има чисто нов Luk Oil посока града.На 245-ти км е разклона за Нова Загора,пак на няколко километра вътре в града има OMV.На 280-ти км е разклона за Сливен и Ямбол.Там пак има на няколко километра бензиностанций.На 290-ти км е разклона за Зимница и Петолъчката.Там пак има бензиностанций.И на Карнобат пак на няколко километра има Luk Oil.Не е проблем да се отбиеш няколко км в момента

101

Men

преди 11 години

Като няма тоалетна по новата магистрала - стария път го знаете!

100

гг

преди 11 години

тея от герб едно нещо не направиха като хората, от цялата магистрала само техните 80 км!!! няма поне едно дърво. засрамете се бе!!

99

Луд Гидия

преди 11 години

Този *** на снимката, дето кара "Нивичката", си стиска * вместо волана и вече е излязъл с десните колелета извън пътя. И като имате предвид, че максималната скорост на "Нивичката" е 100км/ч, само е за магистрала.

98

Анонимен

преди 11 години

Като гледам коментарите,ще кажеш,че само английски лордове и лейди пишат тук !А то си пишат най обикновени *** с преструвките си !

97

MF

преди 11 години

Баси посерковците в тая държава. Вас освен ядене и сране друго да имате в главата????

96

ГЕШЕФТ

преди 11 години

На българския ревлив и бюджетно ориентиран бизнес магистралата му идва мааалце източно и му се губи хранителната среда от министерска софийска пръдня.Така че ще пикаете природосъобразно.

95

Анонимен

преди 11 години

....хахахаха стискаш не само волана а и краката,дано не се случва на никого на път дотолкова да го подгони нуждата че да трябва да стиска яко,че е ужас на мен буквално почти ми е прилошавало от стискане,ужас ужас