145

преди 11 години

та какво за МултиГруп ... МултиПринт, обърках се :D

144

аз

преди 11 години

МАСКАРА

143

Адам Дългъс

преди 11 години

Луната навлиза в осмата си фаза и лястовиците кръжат. Пазете сивите салфетки - те се срещат много рядко, много рядко!

142

Анонимен

преди 11 години

Абе росенчо направи каквото направил, но виж какво става по границата с Турция от една седмица ни цакат а мерки от наша страна 0 - това на нищо не прилича ,всичики институции докоснати от ГРОБ не работят.

141

Майстора

преди 11 години

Нямаше нужда да отменяте вота - нищо ново нямаше да организирате !Мафията така прави избори - с измама !Да се надяваме , че догодина , с нов нормален изборен закон , със стабилизирано и независимо МВР, с прибрани мутри на топло, ще участвуваме в честни избори!!! Българина го заслужава!

140

Анонимен

преди 11 години

До ууууу На предишните избори с чували сега с палети.

139

mmm!!!!

преди 11 години

До уууу Заслужавате си сегашната патова ситуазшя,правителство от БСП и ДПС а за Атака не ми се мисли!!!!

138

уууу

преди 11 години

Как ще го отмени, като самият той беше избран така за "Сламен човек"? Абсолютно по същата схема. И тогава се чу за някакви 700 хиляди фантомни гласа, но бързо се потули работата. Въпреки снимките на депутатите с чувалите бюлетини.

137

Анонимен

преди 11 години

ДА БЕШЕ ГО ОТМЕНИЛ ПЛЕВНАЛИЕВ !Изборите са фалшифицирани и НЕлегитмни повече от 130 000 от НФСБ са оставени без преставителство! тряват им още 6000 гласа само в Габрово се установи ощетяване с 400 гласа И НА ОЩЕ МНОГО ДРУГИ МЕСТА СА ОЩЕТЕНИ А ЩЯХА ДА ИМАТ 12 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ На тази партия застъпниците и бяха на изборите без пари за да не пилеят народната пара като другите партии! КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! в ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ 42 ПАРЛАМЕНТ ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО МЕНТЕ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

136

Анонимен

преди 11 години

То пък един ред сегаа? Демокрацията не е ли заплашена бе тиквун? Майка ви, майка ви!!!

135

shushu mushu

преди 11 години

До Анонименdatata za prikluchvane otpechatvaneto na buletini e 08.05.

134

Яростен

преди 11 години

До Анонимен 159Това, *** не ти е игра на зарчета. Инфантилни, ***, запалянковци маргинали - това сте!А Боко и да спечели, няма да управлява никога повече! Ако на някого му харесва да се гаврят с него Боко, Цвъки-Ушите , Дянков Малката Пица (къде го забравихте, бе ***!), НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА! Вън тази банда от управлението!

133

Анонимен

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАК *** Е ПОЛУЧИЛ ИНФОРМАЦИЯ ЗА АКЦИЯТА НА ПРОКУРАТУРАТА. ГОВОРИ СА ,ЧЕ С ХОМОСЕКСУАЛНИЯ СЪСЕЛ ИМАТ ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ,МОЖЕ БИ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСИ ВРЪЗКА.

132

Анонимен

преди 11 години

Затова си на този пост - за да взимаш решения, а не да се оплакваш какво е щяло било да стане. Та затова сме паднали под Османско робство - "за да не стане кръвнина". Време е да си ходиш

131

КАЗЕПА

преди 11 години

ТАЯ БРАШНЯНА МИШКА, ИЗЖИВЯВАЩА СЕ КАТО ПРЕЗИДЕНТ ИСКА ДА УБЕДИ ЧЕСТНИТЕ И СМАЯНИ ОТ ГНУСНАТА ИЗМАМА НА ГЕРБ ОТНОСНО "ГЛАСУВАНЕТО" БЪЛГАРИ,ЧЕ ВСИЧКО Е НОРМАЛНО И ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ МЪЛЧАНИЕ И РАБОЛЕПНО СЪГЛАСИЕ. ТОВА НИ Е ПОЗНАТО И КАТО ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ ЗА 24 ГОДИНИ И ЗВУЧИ---"СЪНАРОДНИЦИ,ПРЕХОДА ЗАВЪРШИ УСПЕШНО. ВИЕ ГО ИЗСТРАДАХТЕ. СЕГА НИЕ "ЧЕСТНО" ЗАБОГАТЯЛИТЕ СМЕ ОРИСАНИ ДА БЪДЕМ ВАШИ ГОСПОДАРИ-РАБОТОДАТЕЛИ И ВИ ПРИЗОВАВАМ КАТО ВАШ СКЪП ПРЕЗИДЕНТ ДА СИ КРОТУВАТЕ ГЛАДНИ ,НО

130

Анонимен

преди 11 години

Изборите са фалшифицирани и нелигитимни! Цяла една партия бе ощещетена и повече от 130 000 хиляди души от НФСБ остава без представителство! Конституционния съд да касира изборите!

129

Граовец

преди 11 години

Прокуратурата - бухалката на БСП

128

Анонимен

преди 11 години

6 МЛН ЧОВЕКА В БГтото махаме тия под 18 год остават 3 млн и половина, значи тая печатница една десета бюлетини брак дава, а тоя още се съмнява, че вота е верен аха.

127

Анонимен

преди 11 години

Абе да го е отменял като ще го отменя то по сега не е хаос ами ами хаос и половина и пак ще сме ез правителство тоя пак не разбрал. Дано от ЕС го разследват защо не го е отменил.

126

Мамантос

преди 11 години

Нещо разбрахте ли от написаното?