640

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ДОИДЕ В ЗАЛАТА НЕКА ДОВЕДЕ ТРАКТОРИТЕ И АВТОБУСИ ТЕ

639

bergov

преди 11 години

istinata e samo po ALFA TV

638

Анонимен

преди 11 години

gerb si otide vreme e i na dps

637

Анонимен

преди 11 години

kogato naroda sta4kuva, policiata neka nese namesva, zashtoto kogato policiata sta4kuva za po golliami zaplati naroda ne gi spira...

636

Анонимен

преди 11 години

ataka

635

Анонимен

преди 11 години

Тия много ги е страх от "комунизъм". Сега ще ви разкажа защо : защото моментално ще бъдат изправени пред стената и разстреляни.

634

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ ИВАН КОСТОВ !!!!!

633

MAGISTRALNA KYRVA

преди 11 години

I SEGA KOI SHTE NI PRAVI MAGISTRALITE ??????

632

Анонимен

преди 11 години

Хамас обича бсп и *я.

631

Анонимен

преди 11 години

Сидеров затова ли трепери толкова от доган или му е по добре да си лапка сметките на сейшелите.

630

emanuela.demireva.1

преди 11 години

До избори имаме време добре да се подготвим. Имаме конкретни искания. Промяна на конституцията, на парламента, намаляване броя на депутатите, по-добър живот. Нека се съсредоточим и да направим правилен избор. Стига плюене и хулене. Кактото било било, нека помислим какво може да бъде. И да се опитаме да го реализираме.

629

Анонимен

преди 11 години

Изказването на изверга Николай Младенов е връх на наглостта.Това нищожество подкрепящо и въоръжаващо тероистите-главорези в Сирия и Либия ще критикува опозицията с исторически факти.И той няма да се скрие от дългата ръка на Народния Съд.И на Луната да се скрие-ще ги намерим.

628

анти-Буда

преди 11 години

Приятели, довечера да искаме ЦЦ да се маха от политическото пространство !ЦЕЦО - ВЪН! ЦЕЦО - OUT!! Това трябва да направим докато още МВР ги е страх от насТози нагъл плазмодий е много опасен! Нали видяхте какво организира пред НС днес.

627

Алтернатива

преди 11 години

До Ал :Алтернативата няма да бъде нито един от изброените ***. Хората, които не са били на протеста мислят , че протеста е конкретно срещу ГЕРБ. НЕ, драги. Протеста е и срещу изброените от теб *** ,а именно "БСП+ДПС+партията на Кунева " както и всички други продажници в парламента. Алтернативата - измитане на *** от парламента и идване на нови и кадърни хора, които имат морал. Добре е да са хора от народа. Разбира се,не трябва да се допуска мазни народни предатели да идват на власт.

626

Ал

преди 11 години

И каква е алтернативата на ГЕРБ ? СДС няма шанс да получи достатъчно депутатски места в предстоящите избори. БСП + ДПС + партията на Кунева ще направят нова тройна коалиция ,нещо познато отпреди 4 години. И в управлението ще влезнат симпатягите от ДПС,тия дето ритаха пред ТВ камерите "атентатора"! И в смесените райони отново ще наричат българите "***"!Не съм симпатизант на Борисов,но той е за предпочитане пред Станишев ,Местан и компания!Ех, народе!!!!

625

Анонимен

преди 11 години

:)) Буда се страхува от международните наркотрфиканти... Интерестно. Аз пък си мислех, че и той е такъв! Всъщност този който прави атентат е Йосич, ама най-добре да обвиним Доган.А пък и ако стане ясно, че е Йосич ще изглежда странно.

624

Анонимен

преди 11 години

И Борисов не очакваше толкова скоро да отвори пътя за вторият мандат !

623

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали е смешно или просто много жалко. Някаква хайка от крими-контингента пред НС която вика "И преди и сега Бойко е на върха" ...

622

Анонимен

преди 11 години

Ура!без мутри в управлението!Рейсовете дойдоха.Знаменцата са раздадени и вувузелите също.Двеста-300 души ревяха като луди за радост на вожда.НО ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ!България е потънала в глад и мизерия и иска да промени това.Платените поддръжници няма да ни заблудят.*** отвън срещу няколко сребърника предадоха народа.Да се смееш ли да плачеш ли.

621

Анонимен

преди 11 години

viste priyateli nyama znaceni dali bilgari romi turtsi i t.n niye sme grajdani na tazi bilgarska dirjava,vidyahte prez tezi 4 godini kakvo bese,bez pariciye bez rabota visokite tseni prosto vece bese ni pisnalo, neznam ot sega natatik kavo ste se sluci, no mnogo se radvam ce GERB NE speceli.CESTITO NA VSICKI