160

Анонимен

преди 11 години

Тези деца нямат ли родители?? Те не са ли видяли, че децата им употребяват алкохол?? Тъй като децата подражават на родителите си, вероятно и родителите им са алкохолици....Питам се, кой ще плати сметките за лечението им, и дали престоя на тези деца в болница ще промени навика им за пиене?? Много се съмнявам.

159

bros

преди 11 години

Ба си... Дано се оправят...Още деца...

158

HST

преди 11 години

Айде бе, сигурно вие като сте били на по 16-18 години не сте пили и не сте се напивали никога! И по купони не сте ходили и глупости не сте вършили! Аман от *** коментари! Дано децата имат късмет и оцелеят!

157

Шоп

преди 11 години

Тези деца като пораснат със сигурност ще станат чистачки, щом толкова ги привлича тая течност...

156

angel

преди 11 години

Господи, Боже Наш, Ти , Който Си На Небето! Да Се Свети Името Ти! Да Бъде Царството Ти! Както за Небето, така и на Земята! Амин! Моля те, Господи, спаси тези деца! Човек греши, защото е човек, а младите - те са невинни и не знаят. А тези ,които коментират и избиват комплекси ДА МЛЪКНАТ - защото не се знае и техните деца какви може да ги сътворят.

155

ccc

преди 11 години

Ili sa mnogo ama mnogo prosti e ednata versiq ili ne6o smardi v cqlata rabota ? Dano se opravqt decata! SHte ima vazmojnost da vlqzat v knigata na GINES!!!

154

PAM

преди 11 години

VMESTO DA SE POMOLITE KATO DOBRI XORA,TEZI DETSA DA OJIVEQT,VIE STE SEDNALI DA GI XYLITE I DA SE PRAVITE NA MNOGO OTGOVORNI I YMNI!SQKA6 STE ZASTRAXOVANI OT BOG,4E S VAS ILI S DETSATA VI NE MOJE DA SE SLY4I!BALGARINO ZLOBEN BADI MILOSTIV PONE VEDNAJ ZARADI 4YJDATA BOLKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

153

пръдливо джудже

преди 11 години

децата-в ТВУ,родителите им-в затвора!

152

яро

преди 11 години

оскотяваме като нация бавно и сигурно...какво говорим ,щом най -голямата радост на едни 16 годишни младежи е да изпиват промишлени количества алкохол и да се напиват до несвяст...а това че са объркали течността за чистачки с ракия си има една хубава поговорка"Каквото потърсило-такова намерило"....

151

Темерут

преди 11 години

А, бе ей! Айде стига сте плюли по децата и престанете да се правите на Чарлз Дарвин, бил е женен за братовчедка си м/у другото и му се раждат деца с увреждания... Дано извадят късмет тия хлапетии и да се оправят!

150

Анонимен

преди 11 години

Чудя се как още европарламентът не е приел директива за спиране производството на течност за чистачки и криминализиране на разпространието и.

149

Анонимен

преди 11 години

страшното е ,че деца на 16-18 години ги сближава ракията/течноста за чистачки/ и т.п. алкохоли- подрастващите да намират допирни точки и интереси към количествата изпити алкохол.Родители ,събудете се!

148

Х

преди 11 години

НЕ СЕ ВЛИЗА ЛЕСНО В ЗАНАЯТА.

147

Анонимен

преди 11 години

В тия села какво ли не държат в пластмасови бутилки. Как ще складираш течност за чистачки в бутилка от газирано

146

разбирач

преди 11 години

ама ти като пиеш ракия разреждаш ли си я ? течността за чистачки съдържа етанол, но евтината течност - метанол, според мен не за първи път пият такова нещо, просто са попаднали на "менте" течност за чистачки.. :) тези деца са алкохолици ! извода е: пийте само оригинална течност за чистачки, наздраве деца ! :)

145

Анонимен

преди 11 години

най-зловещото е че става дума и за момичета, а още по-зловещото е че са имали симптоми които объркали със махмурлук...едно че са знаели че не пият ракия, второ дори когато им е ставало лошо не са потърсили лекарска помощ...

144

Анонимен

преди 11 години

За разбирачите: сипете течност за чистачки в ягодов сок да Ви видя какво ще усетите - наздраве!

143

Анонимен

преди 11 години

Няма да има особена разлика между нормалното и увреденото им съзнание, така че, няма страшно.

142

Падешки даскал

преди 11 години

Драги деца, навремето един мъдър човек наречен Дарвин е открил естествения подбор, а пък по-късно, един още по-мъдър човек на име Айнщайн е казал: Вселената и човешката глупост са безкрайни, за Вселената обаче не съм убеден. :)

141

Анонимен

преди 11 години

точно тия жалостивите възпитават такива деграданти...какво е виновна демокрацията, че не можеш да си възпитаваш детето на елементарни обноски...объркани хора