80

Пич

преди 11 години

Далаверата е започната през 2007г. Спинозните са много нагли , те са надробили попарата и сега ГЕРБ да им я сърба . На това се казва наглост ,безочливост и простотия.

79

people's democr

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Правото се съдържа в Силата.Навикът и Обичаят имат Силата на Закон.Най-висшето право често е най-висше Зло.Провинило се кучето, а Наказват свинята.Съдебното решение се Приема за Истина.Конституцията ни казва, че имаме Много права, а Наказателния кодекс - че не можем да ги Използваме.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се Срамува, че е откраднал, а политикЪТ, че са го Хванали.Затворите и наказанията Не Могат да Превъзпитават,но Страхът от тях държи в подчинение тия които не попадат в категорията Недосегаеми.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо-и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

78

logika

преди 11 години

Търся родство с Цветан Цветанов ! Имам 800 декара апетитен имот на черноморието и ми трябва такъв кръстник да си възстановя собствеността . Имам крепостен акт от 1890г. и не мога да си реституирам имота, щото много апетити искат да се настанят там.

77

Анонимен

преди 11 години

Един ден децата му ще се срамуват,че са имали такъв баща ! Умишлено не казвам родител,щото ми се струва,че е ялов коч!

76

нн

преди 11 години

ГЕРБ лъжат и крадат. Вероятно ще изплувам още подобни герберски "геройства"

75

Пръццц

преди 11 години

Шо прамиш бе Янчо-Бибиявчо?! А бе сетих се, че преди време вадеше някакви флашки ли бяха, кво стана стях бе борецо за правду?! Шо ги скри и повече не продумваш за тях?! Мишок си ти Янчо, още те помним кога хвърля димките из Пловдив! Шушумига си и такъв остана! Айде сполай до лето, па после да копаш конопу из полето!

74

Анонимен

преди 11 години

До дивия изтокВ цялото ти писание има само едно вярно - Янето е луд.

73

Анонимен

преди 11 години

Слушам ги тия от БСП плюят управляващите,търсят им цаката с помощта на къртиците които са внедрили във всичките нива на властта,обиждат,но лошото е че не предлагат никаква алтернатива на сегашното положение.Сигурно ще се отблагодарят на пенсионерите като им вдигнат с някой лев пенсиите,но тогава ще намалят парите за лечение.Точно тях Теодора Захариева осъди,че не и осигуриха лечение.

72

Анонимен

преди 11 години

Очакваме ефективни, а не комисии.

71

ще проси на улицата!

преди 11 години

Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Опитният Янев ще унищожи с комисията си цялата герб! Какво ще стане с Миро, Фидосова и кумецо на Цецо? Цецо със 6-те апартамента ще се прехвърли в килия номер 6. Цветелинка ще стане безработна! Върховният лидер, пожарникарят, ще проси на улицата!

70

Анонимен

преди 11 години

КВО БЕШЕ ТОВА ЖИВОТНО СИНЯ КОАЛИЦИЯ..ТЕЗИ ЛИ КЪДЕТО ОТМЪКНАХА АКТИВИ ЗА 40 МИЛИАРДА..МАЛЕ ПА НАХАЛНИ..ЩО НЕ СА В ПАНДЕЛАТА--КВО ПА ПИТАМ...!!!

69

до 80

преди 11 години

Синята коалиция нито е синя нито нищо. Oтделно, че ги знаем каква стока са и защо електората им е толкова, и трето не могат в партията си да сложат ред камо ли държава да искат да управляват, туй са провалени хора драпащи за власт със зъби и нокти.

68

!

преди 11 години

До !Фаст е,че в Синята Коалиция няма нито един от БКП/ДС.Затова и най-много тях ги мразите!Само те ви мътят водата!

67

Анонимен

преди 11 години

Калпава опoзиция-калпаво нещо, другари как да гласувам за вас кажете толко скандали толко чудо, а казват че желязото се кове докато е горещо, калпазани. Да идва Гоце и да слага ред в тая партия.

66

До 75 Тошо

преди 11 години

Абе Тошо от къде падаш. Върви го обясни на Банскалий. И балкана си е техен, и гората, и ски лифта. Не си ли платиш, няма да видиш природа.Какво като са купили евтино земя. Ще построят къщи, хотели или лифтове. Държавата ще прибира повече данъци (ако си ги плащат де). По-добре от нищо.Ако не се прави нищо, какво? Ще чакаш 2 часа да се качиш на ски лифта ли?Или там некви си дюни пущинаци пълни с кърлежи ще им се любуваш.

65

Анонимен

преди 11 години

Всички от кабинета да илезнат на протест срещу далаверите! А кажете сега, това не е ли наглост да излизаш на протест срещу себеси?! Такова чудо нечувано до сега не се е появявало, но никога не е късно само и само да се опитат пак да заблудят хората! Бесрамници!

64

Анонимен

преди 11 години

Кой ми напълни гащите с АКУ?! Много вунти.

63

Тошо

преди 11 години

Абе тая комисия на Янев за 4 години разнищи ли поне една корупционна схема. Не съм чул да има повдигнати обвинения, камо ли осъдени.Защото това не е само Несебър. По цялото Черноморие, та и покрай ски курортите. Схемата е една и съща. Държавна земя се продава без търг на предварително определи хора на цени 10-50 пъти под пазарните.Затова са тия протести на природозащитниците. Не е зелена мафия, а гражданска позиция против разграбването на държавата. Природата е на всички Българи. Не е частна!

62

Анонимен

преди 11 години

Театър!!!Всички са от един отбор

61

!

преди 11 години

100% истината за последните 23г преход е че БСП, ДПС, СДС /ДСБ, Синя коалиция.../, Атака, ВМРО, Кунева сега, НДСВ, ДОР, ПОР ГОР и тем подобни са създадени от БКП и ДС. Няма какво да се залъгваме повече! Когато народът се разбунтува и стигне до колците и лопатите от някъде излиза месия като последния артист на рибуната ББ и се предлага за десен, за "спасителят" от небесата и подлъгват "народеца". Фактите са, че при всичките проекти от БСП преливат гласове в порочните ГМО партии, о от там пак в БС