100

до 122

преди 12 години

Евреин няма как да се сравнява с българин. Самия факт, че сте дошли в Българи и пак се опитвате да крадете говори ясно. Също така еврейските дела ги виждаме ясно по света. Българите не са толкова изпаднали. Не българите не са създали концлагер Газа в 21 век. Не българите лъжат цял свят с измислици като холокост. А точно евреите са нарицателни по света за крадци, лъжци и мошеници. Разбра ли евреино. Дори теб те е срам да се представиш като евреин. А се представяш за българин във форума.

99

за 129

преди 12 години

До АнонименСпонги не е социалист, то и Путин не е социалист, дори опозицията от кресльовци не са социалисти. Те са национал-болшевики, а Гари е пенсионер, бивше съветско величие.

98

Анонимен

преди 12 години

до 127 прав си социалистите май сами си признаха че са болни от СПИН

97

Анонимен

преди 12 години

Поредния динозавър от съветската ера, който критикува Путин задето не е направил Русия да прилича на СССР, ами я направи да прилича на западна страна.

96

Анонимен

преди 12 години

До мСпонги е човек в неравностойно интелектуално положение, не му се чуди.

95

Анонимен

преди 12 години

До м ти не знаеш ли че на парламента в Москва му казват Белия дом , морски не се казва фашист само вие комунягита казвахте фашисти на националсоциалистическата работническа пратия в Германия другите народи си ги нариаха нацистии и те самите се наричаха така смотльо.

94

м

преди 12 години

Спонги,ако си далтонист или умствено изостанал,моля те не ни занимавай със себе си!

93

морски

преди 12 години

Значи всеки който не е на страната на крадливото еврейско племе е фашист!Точно така се промиват мозъци,точно така излъгахте целия свят за съществуването на Холокоста,най-голямата лъжа на 20 век,призната и от евреи.

92

Симеон до 122

преди 12 години

Какъв си по народност?

91

Симеон до рускиня

преди 12 години

Би ли ми обяснила защо само рускините дори и 30-40 години да живеят в България не научават езика, нито писмено нито говоримо?

90

Анонимен

преди 12 години

не съм фен на вътрешната политика на путин, напротив даже, ама точно тия пу7ки да оглавят протеста - нямам думи ... каквито политиците, такива и протестите

89

м

преди 12 години

Диктаторите по света са само на едно място - в Белия дом.

88

морски

преди 12 години

Каспаров участва в незаконен протест в защита на наркоманки и на всичко отгоре има наглостта да упреква правителството на Русия за задържането му!!!!!И това ако не е наглост и безочие,или по-скоро му плащат за тези бандитски прояви.Не му прави чест,

87

Анонимен

преди 12 години

Явно Путин ви е трън в очите. Остатъци от миналото. Който не успее в изборите става опозиция и плюе против всяко действие на управляващите. То и у нас е така, за това сме стигнали толкова далеч, само че на някои не им останаха плюнки. Вътрешната политика е работа на власта и всяка намеса е незаконна. Който не му харесва да заминава на друго място. Държава като Русия се управлява по този начин. Гари да си гледа шаха и той не е руснак. Браво на Путин!

86

Анонимен

преди 12 години

NEMZOV I TOI BIL S EVREISKA KRAV DAVIDOVCH UJAS VECHE ZAPOCHVAM DA SI PROMENIAM MNENIETO ZA EVREITE UJAS IZKLUCHITELNO ALCHNI HORA IMA LI NIAKOI KOITO DA NE E EVREIN OT OPOZIZIATA DA NE GOVORIM ZA NASHITE SOLOMON PASI

85

прасчо

преди 12 години

Гари Каспаров е велик шахматист и това,което е казал е абсолютна истина.Това,че тук да си русофил значи да си Путинист е едно и също,говори за ниво на интелект....

84

за 93, 94, 104 &

преди 12 години

О евреина пак се развилнял. То и каспаров се оказва малко полуевреин и всичко си идва на мястото. Руснаците са сред малкото, които са успели да поставят евреите на мястото им. За това и еврейския пропагандатор във форума, постоянно сипе лъжи срещу тях. Основната цел е, това мнение да мине пред хората, като мнение на българите. А то идва от един жалък евреин, който взема пари да разпространява лъжи. Това не е българското мнение. Коронната еврейска дисциплина е цъздаването на интриги. Долен лъжец.

83

Анонимен

преди 12 години

"ухапал полицай" и го рускат сред хората? тоя явно е изперкал, аиде да го е удрил, ритнал, но ухапал :).

82

тоти

преди 12 години

Няма голям шахматист по света на който да не му хлопа дъската.

81

Рудолф Хес

преди 12 години

Много искам да видя, полицаите на снимката как ги нападат ***. Много искам.