33

Темерут

преди 12 години

Тоя пък за 38 години не намерил време една книжка да изкара!!!

32

Ди

преди 12 години

Омръзна ми от ***! Ще ме прощавате,но в катастрофи с коли умират много повече невинни от тези с мотори!Мрънкате, че по улиците хвърчели мотори - а вие комплексирани гражданчета колко пъти сигнализирахте за това?Колко пъти предотвратихте някоие състезание, което сте видели - аз го правя! Нямате право да ревете,щом само стоите и гледате сеира, да не говорим, че като се качите в колите си карате с преившена скорост, не зачитате предимство, особено на мотористи! Обаче това не ви впечатлява!

31

ВВ

преди 12 години

Поредния донор на органи...

30

Анонимен

преди 12 години

да се трепят хич не ми пука за тия с моторите-къде е закона???

29

До 37

преди 12 години

Полицията е ръката, която трябва да извърши действието. Мозъкът не иска, той не управлява ръката, тя сама е нищо!

28

до ан 33

преди 12 години

Ти не разбра ли, че мотора нито е пистов, нито мощен ...и че не е оня от снимката горе?Мотора е чисто и просто скутер, и не предполага ексцесии дори водачът да иска.Ако забранят и скутрите, тогава ти с твоята кола няма да можеш и да помръднеш от задръствания.

27

гост

преди 12 години

Като дойдат жегите и почти всяка нощ по главните улици на Търново е някъв ужас! То не е пищене на гуми, рев от ауспуси, дрифтове и квот се сетите. Не знам кои вдигат по-голям шум тия с моторите или другите - с колите. Въпроса е спорен. Само едно е сигурно, че полицията няма никакво желание да прекрати това!

26

ime

преди 12 години

30 - в момента съм на 35, но осъзнавам, че не съм в първа младост. Камо ли младеж, ккто се изразиха някои.

25

ан

преди 12 години

ТЕЗИ МОТОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН НА ТЕРИТОРИЯТА НА МУТРЕСТАНИЯ. ТОВА СА МОТОРИ УБЙИЦИ. И КОГАТО ПОПАДНАТ В РЪЦЕТЕ НА НЕНОРМАЛНИЦИ СТАВА СТРАШНО. А ТАКИВА НЕНОРМАЛНИЦИ СА ПОЧТИ ВСИЧКИ КОИТО ПРИТЕЖАВАТ ТАКИВА МОТОРИ. ХУБАВОТО В СЛУЧАЯ Е ЧЕ НЕ СА ПОСТРАДАЛИ НЕВИННИ ХОРИЦА.

24

Дарвин

преди 12 години

Един по-малко, остават още ...броя.

23

Анонимен

преди 12 години

Просто булфото архив.Търсене по ключова дума "мотоциклет" "произшествие" и ...готово.

22

До Ime

преди 12 години

Ime, като станеш на 38 ще ми е интересно да видя какво определение ще си дадеш...

21

Анонимен

преди 12 години

"На снимката има Suzuki, а се говори за Yamaha Beluga, което е мотопед (скутер)... ако нямате актуални снимки по-добре не публикувайте случайни! Вкарвате в заблуждение читателите! "...което обръща смисъла на статията и внушението на 360 градуса!Аман от медиини ***, които търсят само сензацията и провокацията от всичко, и така преиначават истината.

20

Анонимен

преди 12 години

Super!

19

Ime

преди 12 години

Абе 38 годишен мъж е малко алеч от опреелението млад мъж...Но иначе си прав. От сума време се опитвам да им го обясня, че и мотористите са същите като тях, не по- малко автомобилисти смъртници се разкарват по улиците. Но им е удобно да си имат извинение по кого да плюят.

18

Виртуален Палячо

преди 12 години

-> Пълно е с неадекватни шофьори и мотористи - аз го оправдавам с жегата и манталитета ни. Сега като стане Август лично аз мисля да избягвам шофирането :) Кофти е, че млади хора се напиват и после се самоубиват по различни начини я с кола, я с мотор или с шутове... Лека му пръст на момчето!

17

Виртуален Палячо

преди 12 години

Абе то и мотористите и автомобилистите са в крайна сметка Хора. Не виждам защо се твърди, че едните или другите са по добри шофери в крайна сметка всички правим грешки. И при двата вида превозни средства водачът трябва да знае възможностите на това което кара - изтъркани ли са гумите, колко е спирачния път, колко бързо вдига 100 :) и най-вече да кара адекватно и отговорно. Аз карам всеки ден по работа и автомобил и/или мотор и смело мога да кажа, че съм се нагледал на всякакви ***. ->

16

Аз

преди 12 години

th, нещастнико. Как реши , че платната са твои ? Ти мижитурко долна никога ли през живота си не си изпреварвал ?А ? Ти винаги ли изпреварваш правилно? Ай сиктир. Не поставяй всички под един знаменател. Щот аз редовно влизам в банкета с мотора , за да направя място на някой примерен шофьор като теб. *** мръсен.

15

th

преди 12 години

ДА СЕГА КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ФИАТА НА ЧОВЕКА ?ЗАСТРАХОВКА ЗАРАДИ ЕДИН ИЗВЕРГ КОЙТО НЕ ЦЕНИ СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ СТРАДАТ И ДРУГИ ХОРА ТАКИВА СА *** КОЙТО МИ ВЛИЗАТ В ПЛАТНОТО И ИЗПРЕВАРВАТ НЕПРАВИЛНО ТАКИВА ИЗВЕРГИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ СЪЖАЛЕНИЕ.

14

email

преди 12 години

На снимката има Suzuki, а се говори за Yamaha Beluga, което е мотопед (скутер)... ако нямате актуални снимки по-добре не публикувайте случайни! Вкарвате в заблуждение читателите!