59

pe4kata

преди 12 години

ispancite sa po-beli ot itakiancite.mangovci sa.platiha si,za da pobedqt germaniq.onq 4ernio baloteli 4ak reva.da si hodi v afrika bahti groznoto jivotno.mrazq takiva da gi gledam na terena.urod.neka pla4e taka amu se pada misli se za velik maumunata

58

Анонимен

преди 12 години

hahaha italiq bili ***,,,a to mavrite or ispana ne sa nali,hahaha ebati vazilinadjiite...oshte na macha s harvatska biha s izmama, trqbvashe togava da otpadnat, ama gi pobutnaha...

57

Хитлер

преди 12 години

Супер игра!италия бяха супер зле.***.радвам се ,че спечелихаиспанците.торес е супер влезе и айде гол.браво.по принцип съм за германия,но испанците също с добри

56

галактика

преди 12 години

Аз бях за Италия - премията беше обещана на хората, пострадали при земетресенията. Но здраве да е, дано няма повече земетресения. А иначе, премиерите на Италия и Испания са използвали гостуването в Киев да "се произнесат" по въпроса за ареста на Тимошенко.... Е това вече не ми харесва!

55

до славянин

преди 12 години

По всичко ти личи че си ***.Защо се радвали испанците че са станали европейски шампиони след като при тях имало безработица били в криза и още един куп глупости.Що да не се радват хората ние как се радвахме 94 та година и то при положение че станахме 4 ти или тогава ние бяхме цъфнали та вързали.По твоята логика не трябваше да се радваме а да си посипем главите с пепел.

54

Анонимен

преди 12 години

За народа хляб и зрелища, а ние вдигаме цените, вдигаме данъците и замразяваме заплатите и пенсиите.Не пропускайте: концерт на лейди Гага

53

Ицо

преди 12 години

Тука някой говорят защо не са съжалили италиянците..ами вижте сега ,който го е страх от мечки да не ходи в гората.Стреса в един такъв мач е голям и естествено,че гледат да се застраховат испанците ..историята познава как са се обръщали мачове и то в последните няколко минути,че и секунди.Съжалението е хубаво човешко чувство,но когато става въпрос за игра или за бизнес то може да доведе до загуба или бедност!:)

52

славянин

преди 12 години

Интересно за какво се радват - нима не знаят колко е безработицата при тях и колко е ''светло'' икономическото им бъдеще, но това е мечтата на господарите на света - зомбирано от зрелища световно население, сляпо за истинските проблеми и за истинските виновници за тях! Неосъзнатите роби са най-добрите роби!

51

Samo minavam

преди 12 години

Много е просто,Италия спести унижението на Германия,ако беше отишла на финал.Щяха да им скрият топката .Италиянците са по технични.

50

ФАШИСТ

преди 12 години

до гурбетчия - организирай "ПИЯЧКА " и мен покани ( пия ракия ) :) Желая ти със здраве да ги харчиш !

49

гурбетчия до 60

преди 12 години

Благодаря ти !В програмата имаше въпрос ,кой ще е европейски шампион и от многото отбори аз избрах Исп. ! Офф ,нормално е човек да се полакоми и да ги върне там откъдето ги е спечелил ,това е някаква краста ! Аз дори със всичкият си акъл смятам да пусна фишове в Евроджакпот на стойност 1000 евро ! 100% ще хвана среден пръст ,жената вече не ми говори !

48

До гурбетчия

преди 12 години

Зависи какво точно ти е пишело при залога.Дали Испания шампион или Испания печели финала.Ако е второто,честно да ти кажа не знам.Както и да е халал да са ти ти е 6к. с кеф да си харчиш и гледай да не ги върнеш там откъдето са дошли :)

47

с. до гурбетчия

преди 12 години

Абе и ти си прав!Като си спомня финала на ШЛ между Милан и Ливърпул и се отказвам да споря!:)Как върнаха 3 гола!:)А и накрая испанците играха за феновете и за това вкараха четвъртия!Браво на италианците обаче!Имат си отново проблеми с черно тото,но се вдигнаха и стигнаха финала!А как ошляпаха надутите германци направо не е истина!:)

46

TENERIFE

преди 12 години

VIVA ESPANIAAAAAA,CAMPEONEEEEEES,OLE,OLE,OLE.

45

гурбетчия

преди 12 години

Резултатът можеше да бъде и по-унизителен ,ако бяха дали дузпата !

44

до 41

преди 12 години

До кога италианците ще ги търпят да играят на европейски финали?! ----------------------Докато бият немците където ги срещнат

43

Анонимен

преди 12 години

Напълно заслужена победа за испанците, макар да не им харесвам стила на игра. Но това накрая малко грозно стана- все едно да риташ паднал човек... Понеже го гледах по френската телевизия след 3-тия гол коментаторите просто си казаха, че чак такъв унизителен резултат не го заслужават.

42

Анонимен

преди 12 години

Италия си свърши работата на това Европейско

41

язък за портогалците

преди 12 години

а Роналдо ако иска някога да стане европейски или световен шампион ,да си смени гражданството и да играе за ИСПАНИЯ !

40

гурбетчия до 50

преди 12 години

"малко прекалили и не било нужно да ги унижават чак толкова" ! Ади ще приема ,че го пишеш просто на шега ,а не че наистина мислиш така ! Ами представи си ,ако бяха се задоволили с 2 гола преднина , и 10 минути преди края италианците вкарат 2 гола ?! Кво става тогава ?! Върви гони Михаля !