131

до 168

преди 12 години

Ем з кво да не се е**м,да не сме монаси...виж като не ти пуска никоя аз не съм виновен...

130

Анонимен

преди 12 години

Те нае само здраво пият но и здраво се е...

129

Уорлик

преди 12 години

О, те само това да правеха... Заповядайте да ги видите в посолството.

128

гурбетчия

преди 12 години

Извинявам се ,че ще прозвучи като вмешателство в личния живот ,но бих казал на младите :не е нужно да скачате в огъня ,за да разберете, че огънят гори и пари! Достатъчно и да забележите какво се случва с онези ,които веднъж са скочили в огъня ! Вие сте бъдещето на нацията ,вие сте гордостта на мама и тати , не правете така ,че родителите ви да съжаляват ,че са ви създали и вие в последствие да съжалявате ,че сте се родили ! Успех !

127

гурбетчия до 155

преди 12 години

Ти тези философии си ги запази за себе си ! Аз ще ти кажа ,че бивш наркоман и бивш алкохолик, няма ! *лъка е довреме ,но алкохола и наркотиците са до гроб ! Може би продаваш дрога и с този коментар се мъчиш да внушиш на младите да пият алкохол и да се друсат ,защото видиш ли ,човек трябвал да опита всичко от живота ,пък после когато си иска може да се откаже от алкохола и дрогата! До младите : ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА ,ЕДИН ПЪК СГРЕШИТЕ ЛИ С АЛКОХОЛА ИЛИ ДРОГАТА ,ОПРАВИЯ НЯМА !

126

преди 12 години

Това е резултатът,..... от 23г. ПРЕХОД в Бг !*** до шия!Планът Ран-ЪТ----успя в Бг !----*** народ ,...слаба държава !

125

Югенд

преди 12 години

нали мафията трябва да има консуматори... за къде иначе толкова наркотик и алкохол от мазетата на столипиново/най-голямото нарко депо в региона/. оправията е ясна - милитаризация , спорт и възпитание на духа. но първо да разделим двете звена - мафията и държавата отделно.

124

Анонимен

преди 12 години

Аз съм на 16...вие пък ще ми казвате дали да пия...

123

Анонимен

преди 12 години

ДА СЕ ЗАБРАНИ АЛКОХОЛЪТ !

122

Анонимен

преди 12 години

Piite bre maskari!Pushete qko i se drusaite!!!

121

Извън българия

преди 12 години

Аз като бях на 16 се на*ирах от пушене на марихуани,пиене на алкохоли при това ги мешах като ненормален,понякога даже пушех и пиех едновременно ...сега съм на 20 и като се огледам,спрял съм едва ли не окончателно с тези неща и то без да съм си налагал мяра.Извод : - С времето всичко минава,при повечето младежи и тийнейджъри,за жалост лошият безпаричен живот грабва младите в едно течение наречено ежедневие,и на тях не им остава нищо друго освен да чешат крастата си ,като - хазарт,дрога,пиене!

120

чревоугодник

преди 12 години

Поредната *** статистика. Аз обичам пържоли !

119

Статистика

преди 12 години

Това е пълна глупост.Статистиката е най-неточния параметър по който може да се следи обществото.Хората по цял свят пият и употребяват наркотици.алкохол си употребяват над 90%, никотин над 70%, а наркотици над 50%, така че тези *** е най добре да спрат със статистиката.Не сме толкова *** да не виждаме какво става около нас.Писна ми да ни изкарват като пияни наркомани пушещи цигари.

118

Анонимен

преди 12 години

Това са глупости.Просто анкетираните лица в България са по-честни може би.Всеки който е имал поне веднъж контакт с така наречените млади през последните 10 години може би е чувал кви партита с по няколко хиляди души се вихрят в Германия,Испания,Франция,Холандия.Просто си намерете някой приятел в нета от там.Тия килограми ако не и тонове вещества дето българската полиция изземва дали според вас е за българските тиинейджъри?Най-вероятно са за страни където се търгуват в доста евро.

117

dedo Pelo

преди 12 години

Neka da piat dezata ,kato sa zdravi i mladi nema problemi .Kogato stanat kato men na 72 ,rakiata shte stoi v mazeto ama az kato sam bolnav i ne pia.Hubavo che moito si go izpih na mladi godini.

116

Анонимен

преди 12 години

Абе все ние сме на "първо място" за лошите неща ай сиктир веднага давам за пример Испания където всеки втори се друса в училищата пълно с дрога.. такова чудо и в Русия не съм виждал!

115

v

преди 12 години

пак не успяха да ни класират на всички позиции на 1во място :( МЛАДЕЖИ ИЗЛАГАТЕ НИ, ДАЙТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ДЕЕ СРАМОТА Е ДА НЕ СМЕ НА 1ВО МЯСТО ВЪВ ВСИЧКО :Д

114

На дали

преди 12 години

Гледам Ви сеира драги съграждани ,как се самоунищожавате.Ще се радвам ако моето мнение е грешно!!!

113

Анонимен

преди 12 години

Си обръсна главата гола и си вържа плитки и си викам "аз съм сектааааааааааааааааааааааа".-- боби дъ турбо

112

Анонимен

преди 12 години

И аз така правех като бях на 16 , няма проблеми :)