75

кари

преди 12 години

боко,твоята маргаритка дета я пробута за вицепрезидент е пълен въздух,значи в министерството на правосъдието всеки може да си прави каквото си иска,представяте ли си щом в това министерство е така в останалите какъв батак и и от там в цялата държавна администрация-време е някой вече да си ходи

74

KOKO

преди 12 години

Криза е,парички им трабват на франмасоните,сионистите et род6илдовци

73

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен. Обикаля всички ИТ фирми и им казва да не работят!

72

жур

преди 12 години

герберасти къде сте ? кой ще легне пръв пред амбразурата. пак гейко ли ви е виновен?ама и смелите *** как са се скрили?

71

Нямат пари

преди 12 години

Нямат пари за софтуер, а за бонуси имат. С какво право си пишат бонуси, след като труда им е толкова не ползотворен. Аз ако си върша работата като тях, последното нещо което биха ми дали ще е бонус. При превишаване на правата си с цел лично облагодетелстване затвор 10г .

70

АК

преди 12 години

Агенцията за обществените поръчки трябва де се "изрине" от горе на долу. Там получават заплати некомпетентни служители, които получават такива,от нас- данъкоплатците,за да ни късат нервите. Участвах в конкурси за обслужване на обществени поръчки, от където "лъха" неграмотност, некомпетентност и неуважение към положения труд.

69

Somebody

преди 12 години

Че то има ли правителство за последните 20 години, при което СИЕНСИС АД да не сабъркали в кацата с меда... А в същото време фалираха толкоз много малки компании заради липса на поръчки, които обаче си изпълняваха в срок и коректно всичко! Аман от шуробаджанащина и протекции при тия държавни поръчки!

68

анонимен

преди 12 години

Браво на Бойко, за награда тури бившата министър Попова за вицепрезидент която е раздавала бонуси, ами ако е раздала бонуси на Боко, Цецко и Цецка - затова ще мълчат защото ще плащат, ще връщат взетите пари, но не от техните джобове а от гърба на бедния народ !

67

таня

преди 12 години

освободихте я г-жа Николова а трябва да и се търси сметка как така си присвоява пари на народ а трябва съд и да върне парите .

66

герберастчетааа ехоо

преди 12 години

Герберастчетата и те се скриха, няма ги и платените милиционерчета на Цветанов. Умуват сега какво да кажат не вървят вече лозунки като " Станишев е виновен" " комунистите виновни" " лошия материял е виновен"

65

Hitler

преди 12 години

Tq *** Violeta Nikolova trqbva da q obesqt pred agenciqta za nazidanie

64

112

преди 12 години

ХАН АСПАРУХ - ВИНОВЕНХАН КРУМ -ВИНОВЕНЦАР СИМЕОН -ВИНОВЕНТ. ЖИВКОВ -ВИНОВЕНСТАНИШЕВ -ВИНОВЕНАЙ ЩЕ ПРЕЧАТ НА БОКО !! БОКО САМО ТАКА !!! СОМАЛИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ТЕ ПОДКРЕПЯТ!!!

63

емигрант

преди 12 години

Как да докажем на света че сме държава която се управлява от нормални политици и управници, когато материала ни е лош ? Крадец до крадеца , бандит до бандита ?

62

?????????

преди 12 години

Ако ни глобяват от ЕС това означава че работата в агенцията по вписванията въобще не е свършена добре, и подписалата бонусите министърка на правосъдието тогава а сега вицепрезидент какво ще направи да върне парите? И да събере от виновниците тези 800 000

61

Анонимен

преди 12 години

Трябват пари за другите дето са разпориха от харчене, а ние се в батака

60

Гацо

преди 12 години

На крадливите византийци зада не се нервят им наливат купища милярди после им опрощават половината защото знаят че никога няма да ги върнат . Наще медии ги съжаляват и съчувстват а всъщото време възхваляват Мони Лудото но за какво и те незнаят ! Абе шебеци като се лютите на гърците се замислете колко нашенци тичат да слогуват в Гърция и колко гърци идват у нас да бачкат нещо ? Навсякъде ни мачкат и плюят като *** които избираме за политици ОСЪЗНАИТЕ СЕ ХОРА ЧЕ СТАВАМЕ ИСТОРИЯ КАТО НАРОД

59

Темида е велика.....

преди 12 години

Важното е да не плащат съдии и адвокати....от там нататък....сещайте се !!!

58

?????????

преди 12 години

Къде са сега смелите ни журналисти да попитат Боко, защо така? Защо ЕС ни глобяват за добре свършената работа на Герб, малки ли бяха бонусите, повече ли трябват?

57

Бени

преди 12 години

Вицето на Росен Шута небеше ли преди това правосъден министър ? Че това е в неиният ресор явно понеже е толкова смахната и само плямпа но работата и отговорност неможе да носи стана виц.президент на освободената от всякъкво законодателство територия Булгаро Чифуто Мангустоландия . Ще ни зачитат и уважават когато вкарат крадците в затвора но ГЕРБ са от същото крадливо статукво такаче ОСТАВКА

56

Анонимен

преди 12 години

На византийците дават милиарди евра,а нас ни глобяват.Това е Сатанински съюз а не Европейски равноправен съюз...