75

Анонимен

преди 13 години

Е как ще иска...Електората му не може да се оправи с толкова много бюлетини :)

74

narodna prikazka

преди 13 години

navikat vi e da pluete vsqkogo i vseki nezavisimo ot poziciqta na otvetnata strana. vremeno pravitelstvo s novi akuli?Parvanov e prav sega ili vi se iska navqrno akuli?

73

Анонимен

преди 13 години

Гоце, Гоце............

72

Анонимен

преди 13 години

И тоя има харизма, ама на безмилостен убиец на невинни животни, как може да убива елени, сърни, даже пропътува хиляди км. за да иде уж на посещение в Узбекистан с държавни пари, където уби защитен вид архар, само и само да утоли страстта си да убива. А пък за стотиците му милиони, спечелени от ембарговата далавера "Петрол с/у храни" и още по-голямата далавера с АЕЦ Белене не ми се пише, защото там са вършени такива престъпления и най-лошото е, че ще остане ненаказан за тях.

71

До 73

преди 13 години

Бъди по-конкретен. За какво ще успее тая 100г. "старица"?, да изкара още някоя и друга година в инвалидния си стол преди окончателно да ни напусне. Ще остане в историята ни, като най-терористичната партия-взривявала вл. композиции, избила над 100 000 след 9.9.1944 , корумпирана, предателска-винаги е предавала интересите на БГ на други страни-/на СССР, на Сърбия, на Македония/.

70

: Анонимен

преди 13 години

БСП ще успее !

69

ХY.Първанов

преди 13 години

От доклада на посл.Макълдауни, публикуван на 02 юни 2009 г.: Зад кулисите президентът Първанов плете планове за правителство от технократи, което да позиционира него и приближените му бизнесмени като доминиращи играчи. Макълдауни обяснява, че изборът на технократи, както иска Първанов, не е прозрачен и позволява по-голямо външно влия ние. И припомня, че България вече е имала такъв кабинет - през 1992 г. (с премиер Любен Беров.). Това правителство било неефективна и високо корумпирана единица, за която се смяташе, че изпълнява поръчките на голяма престъпна групировка.В кратките си описания на основните партийни играчи Макълдауни твърди, че Атака и ДПС са си най-добрите врагове - нуждаят се едни от други, за да уплашат избирателите си и те да гласуват. Тя определя и Волен Сидеров, и Ахмед Доган като автократични лидери. Признава заслугите на Доган за запазването на етническия мир в страната по време на прехода, но посочва, че сега той ползва партията си като машина за пари. А за Сидеров пише, че дори ако се окаже неприемлив за коалиционен партньор, все пак би бил в позиция да играе ролята на балансьор, подкрепящ едно правителство на малцинството. Според Макълдауни БСП била консолидирана в единен фронт единствено в персоналните си нападки към Бойко Борисов, и то следвайки съвета на американската консултантска фирма Грийнбърг Карвил Шрум.

68

bbb

преди 13 години

Доносник , браконер и президент е още по лоша комбинация!

67

Венелин

преди 13 години

Доносник, ловец и президент да не е добра комбинация?!

66

Анонимен

преди 13 години

Със сигурност настоящите министри не крадат. Опитват се да работят - но никой не се е родил министър.

65

44444444

преди 13 години

hhhhhhhhhh

64

Няма как :)))

преди 13 години

Няма как един интелигентен и ерудиран човек като Първанов да е аут. Виж, за простаците не мога да твърдя същото.

63

Анонимен

преди 13 години

Няма по-добър вариант от избори 3 в едно. На Гоце не му отърва, защото ще бъде аут от политиката, господин Никой.

62

Ели

преди 13 години

Напълно съм съгласна с Петър. Министрите на Борисов работят много по-добре от предишните. Не виждам някой,който би се справил по-добре от ГЕРБ.

61

Анонимен

преди 13 години

всичко каквото казва Гоцю,подлежи на съмнение !

60

Анонимен

преди 13 години

Наистина най-крадливото правителство в новата българска история е тройната маструб***ция организирана от руския резидент в България - Гоце Първанов

59

Анонимен

преди 13 години

58

Гошо

преди 13 години

БСП ще успее !

57

Анонимен

преди 13 години

По средата на немотията никой не иска да си сложи главата в торбата. А иначе на приказките са първи, но искат да изчакат 1-2 годинки докато се уталожат нещата.

56

.

преди 13 години

Прав е, за съжаление.