113

Den Haag

преди 12 години

Koi kazva che Osama bin Laden e zaginal. Trqbva li da se wqrwa?Moje sa mo da e ranen.I sega da e plennik.

112

МНОГО ВАЖНО....

преди 13 години

ЩОМ Е ПУКНАЛ---ЗНАЧИ Е ДОБРЕ.....ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ!

111

Анонимен

преди 13 години

Ама иначе бързо му метнаха трупа в океана, а?Да, да, да...

110

BG

преди 13 години

BRAVO, BRAVO....

109

Илиян

преди 13 години

А, може да са убили някакъв мюсюлманин, но терорист номер едно си е жив и здрав! "Американски войници от базата на летището в Кандахар в Афганистан гледат по телевизията изявлението на президента"Може ли мъртъв човек да прави изявление?

108

ПЕНАТА

преди 13 години

Колкото и да се криеш ,винаги те намират садба ха ха.

107

ЗОРО

преди 13 години

"АЛГАФАРИ"-превод".Голям ***"Но не се отчайваи и други има като теб!

106

Петар група 6

преди 13 години

Девиза на тюлените група 6 е 7п.-Правилното предварително планирване прекратява пикливото *** подрискване.

105

the realyst

преди 13 години

Честно казано за пръв път не проявих интерес към световна новина като тази. Аз не вярвам в Осама и тем подобни американски измислици, по-скоро вярвам в слепите и неуки хора които се оставят да бъдат манипулирани чрез медиите. Забога, хора отворете си очите, не се опитвйте да намерите снимки или инфо за убийството на Осама, ами направете нещо истинско в този живот, престанете да живеете в сериала на медиите. Осама е взривил кулите, колкото България не е корумпирана!

104

Tzvetanov

преди 13 години

Не може да се отрече перфектно извършената операция по ликвидирането на терорист N1. По понятни причини, истината е завоалирана, което дава основание за спекулации относно действителността. През 2часа, на нощта престрелката е била интензивна, убийствена, което естествено е довело до жертви. Лесно е да се разиграват хипотези и да се влиза в ролята на Шерлок Холмс, на топло, на светло пред лаптоп-а. Уви, хидрата не е унищожена.

103

Чочо

преди 13 години

Хленчат пред посолството на САЩ некадърниците, които не могат да си намерят работа тук. Америка има нужда от чистачи на задният си двор.

102

stamat

преди 13 години

Какво сте заревели за един брадат *** терорист?Тоя изби хиляди.Така му се пада на него и на цялото му котило.Не,че и ХАМЕРИКАНЦИТЕ са цвете за мирисане,но добре го свитнаха.

101

aha,

преди 13 години

Taktika na islamistkite boici "geroi" e da izpolzvat za sobstveno jivo prekritie jeni i deca.Vidiahme go tova i v Gaza kak "geroite" na Hamas se srajavaha prekriti zad bebeshki kolichki s razplakani bebeta.zakluchenie s 2 dumi : MRASNA SGAN !

100

im

преди 13 години

най ви обичам така,скъпи сънародници- плюващи срещу АМЕРИКА и хленчещи пред посолството и за визи. Гледката е покъртителна.

99

До Нидал Алгафари

преди 13 години

Алгафари излез по телевизията за да обориш пак тия американци, а недей да се криеш. Ти си нашия герой, покажи им на какво си способен, иначе ще си помислиме, че си куха лейка.

98

До Нидал Алгафари

преди 13 години

Алгафарииии къде си бе умнико, кажи нещо по въпроса, защо така излъгаха тия пусти американци и как успя да разкриеш измамата, оня ден по телевизията 100 повтори, че всичко това за Осама било лъжа. Ти си поредния червен герой, успял да разкрие още една тайна на ЦРУ, книги трябва да пишат за тебе, за твоя гений.

97

Алгафари

преди 13 години

Аз не вярвам, че Бен Ладен е убит, той си е жив и здрав-това е загнила капиталистическа пропаганда .

96

Алгафари

преди 13 години

Пак казвам, че Бен Ладен не е убит и даже ние от БСП сме го поканили на следващия ни митинг с познатото ви вече от митинга на 1 май ислямистко мото - "Ден на гнева". Ще присъстват и други ислямистки лидери. Да ни е честита новата линия на партията. Машалла, ашкулсум, евала бе господа комунисти!

95

razumna

преди 13 години

Трябва ли да се радваме? Страх ме е да си помисля. Сега политиците ще си засилят охраната, ще се скрият като мишоци, а обикновените хора ще отнесат отмъщението на Ал-кайда.

94

Ал

преди 13 години

Ако охраната на Осама е била впечатляваща, то би трябвало да разполага и с няколко ракети "Стингър" за защита от въздушно нападение. Шумът от летящи хеликоптери се чува от километри.