37

роно2

преди 13 години

вън ос ес

36

кн

преди 13 години

били сме готови технически за шенген. не само технически, но и контрабандно сме готови. това пропускат от ес. ще се множи броят на управляващите милионери. та покрай тях ще пада някой изръсен лев и за раята, която гледа само сеир, а няма работа. толкоз й е акълът да гласува!!!

35

бай Петко към 24

преди 13 години

А какви ще са минусите ? Празните ни села ще ги заемат някои оксидирани, които Франция и Италия не ги иска, а пък ние да го духаме - бедните. Те ония отгоре със или без Шенген не ги интересува. Те и сега са си добре, ама колко ли комисионни са взели само и само да ни вкарат в ***. А бе аланкоолу, с какви пари ще ми пътуваш със самолетите из Европа ? Ура, ура, па като се събудиш чаршафа на топка и двата пръста в контакта. Ееее, много шматароци имало още !!!!

34

анонимен

преди 13 години

Браво Бойко,само така намажи им с лут чевен пипер червените ***.Само ГЕРБ!!!чЕРВЕНИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ НА БУНИЩЕТО.

33

АНТИМОНАРХИСТ

преди 13 години

Абе 11-ти нали Симо ни оправи за 800 дни,какъв монарх още искаш?

32

анонимен

преди 13 години

Кръстоносците срещу православните,оше не са забравили за Балдуин.

31

турска поговорка

преди 13 години

Гарванчетата казали на майка си : Мамо ,това гнездо е много мръсно ,цялото във *** ,да се преместим в ново гнездо ! Тя им отговорила : Няма нужда чеда мои , щом тези *** са ваши ,където и да се преместим все същата работа ще е ! Изводът е ,че калпавият х... , и некадърникът където и да отидат ,ако ще и в Марсиански съюз да ги приемат ,ще си останат същите !

30

Анонимен

преди 13 години

ВЛЕЗЕМ ЛИ В ШЕНГЕН---БСП ИЗЧЕЗВА...ТРАКТОРА ЩЕ БЪДЕ БРАКУВАН .....И ТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ.И ЗА ТОВА ПАНИКАТА ИЗ ТЕЗИ МАФИОТСКИ СРЕДИ Е ПЪЛНА.АКО НЯКОЙ ИЛИ НЯКОИ ПРЕЧЕТ НА БЪЛГАРИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН И ДА СЕ РАЗВИВА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА----ТОВА СА ДРУГАРЧЕТАТА ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯБСП

29

НЛО

преди 13 години

НАЙ ВЕЧЕ СЪС СРС ЗЛОУПОТРЕБА ОТ МВР И ДАНС.В ЕС ИМАТ И СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НА ПРОСЛЕДЯВАЩИЯТ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗЕР КОЙТО Е КОМПЛЕКТ С ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ ОТ БАЗА БАНКЯ НА МВР-ДАНС С КОЙТО ОТ ГОДИНИ СЕ ТОРМОЗЯТ НЕУДОБНИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ СЪС ЗНАНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВА И ПРЕЗИДЕНТ..НА ШЕНГЕН ДА ИМ Е ЧИСТИТО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЧЛ.18 ПО СРС.

28

Пловдив

преди 13 години

Браво,но мисля,че нетрябва да влизаме със наведена глава,едва ли не,като по милост,защото сме изспълнили изискванията,а и Шенген има нужда от нас по ред причини.Така,че се усмихвайте и повдигнете малко брадите си.Успех на всички.

27

БСМ

преди 13 години

Ако новината беше, че не сме готови за Шенген, тук щеше да има над 600 екзалтирани червени коментара. Но тъй като новината е положителна за България, позитанските мишки се крият по дупките. Нормално.

26

Анонимен

преди 13 години

МНОГО БЪРЗО СВАЛИХТЕ НОВИНАТА ЗА НОВИТЕ ЦЕНИ НА ПАРНОТО И ТОКА

25

Кутев

преди 13 години

Плюем ли, другари?

24

Анонимен

преди 13 години

Какви ще са предимствата на Шенген?1. До България ще може да се лети от летища в ЕС, които имат само шенгенски терминал! Това означава повече туристи и приходи за България.2. Липсата на гранична проверка с Гърция и Румъния ще улесни търговията и ще увеличи стокооборота.3. Тираджиите ще пътуват за ЕС през Румъния, като спестят по 10-15 часа чакане на границите и ще направи по евтин и бърз превоза на стоки между България и Западна Европа.4. Ще се чувстваме бели хора!

23

Аз

преди 13 години

И какво толкова се натягат за Шенген? По хубаво ли ще е за българина?Била България готова, а българите готови ли са?

22

Анонимен

преди 13 години

Браво, Борисов! Лявата резба като не им харесва в Шенген, да си ходят в Азия - там ще ги уважават по някоко пъти на ден!

21

йойо

преди 13 години

готови сме за сметището """""""""++++++++?????????

20

borokaro

преди 13 години

...това е като онова на Росен Плевненлиев преди няколко седмици - спомняте ли си - за одобрените милиарди от ЕС за БГ за строителство на магистралите - еееее какво ли стана с тези милиарди ... ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА

19

до 4efo

преди 13 години

Прав си, ама само на теория, но не и на практика. Никой не ти мисли доброто там. Ще влезнем в Шенген и ЕС, за да ни пратят излишните им араби, да плащаме дълговете на Гърция, Португалия и т.н. Не е зле и да спрат родните ни "политици" да лижат хамериканските зад*ици, преди да започнат да гърмят бомби и тук, заради тях и т.н.

18

4efo

преди 13 години

Не знам дали всички са наясно с огромното значение за България да влезнем в Шенген.Това е реална предпоставка за вдигането на доходите на българина!Не плюйте ЕС,те са единствените които ни правят мониторинг и спират кражбите на собствените ни политици