112

Анонимен

преди 13 години

Боже,докъде стигнахме

111

бг

преди 13 години

еее всичко свърши ,аз нали ви казах, големи драми, големи

110

ves666

преди 13 години

a taka ybivaite ybivaite 20 godini ybivate naroda po vsiakakav nachin glad mizeria i teror v balgaria .posle se chydite zashto niakoi otishal i obral banka ili otvliakal niakoi vie ste vinovni i nikoi dryg teroristite banditite oligarsite ste vie mytrite v sianka .

109

Анонимен

преди 13 години

"фактически започна залонжническата драма."...Абе,кой ги пише тези неща

108

бг

преди 13 години

Колко много шум и драми, то са секретари то и боко е там, то страшна работа, а какви престъпници са на свобода , и колко тегло има у нас, и що мутра вилнее, ама те са в кюпа и никой не говори за това. Е сега му е времето да ни увеличат цените на ток, парно, храна и т.н. със100%, и да ни намалят заплатите и никой няма да го отрази, всички разработват драми, медиини бомби, играем си на журналистика а всичко ще свърши много скоро.Дано се оправи ранения охранител, това е важно и виновника в зандана.

107

до 93

преди 13 години

Оти се косиш?Той Уорлик привикалл Бойко,и му трил сол на главата,че българите не изповядват евроатлантическите ценности и не са убедени демократи,щото един обир нямало като в Америка-със стрелби,заложници...И агит материалите под форма на филми за обири на банки,вече ги дават,дето викаш-всяка вечер.Трябва да се популяризира.

106

z

преди 13 години

брато, обоснови си недообмисления коментар.

105

до 109

преди 13 години

пич, много , ама нечовешки много си ***,

104

vrangel

преди 13 години

Към Йоана след 4 месеца без работа, вече не мисля позитивно а реално. А реалноста е още неопределено време да съм без работа.

103

z

преди 13 години

Сериозно, колко несъобразителни и некреативни могат да са ченгетата... пича си е поискал цигари и безалкохолно... за не го си... малко приспивателно в сокчето и всичко щеше да е приключило мнооого одавна... но кой да се сети.

102

vrangel

преди 13 години

Към фикис, това всеки го иска. Аз съм на 43 години и вместо вече като улегнал в професията си да работа, аз те първа си търся работа тъй като в моя град почти липсва промишленост. И несигурноста с увеличение на годините все повече нараства. И тоне за мен нещата стават все по зле това е истината. В страната става все по зле.

101

читател до Йоана

преди 13 години

Смени си чипа, госпожо...

100

Йоана

преди 13 години

Хора, мислете позитивно и всичко ще бъде наред.

99

yashinaki

преди 13 години

Ф.С.В, Те и *** с немотията се оправдават, за това че "берат" каквото им падне - което много често включва чужда собственост. Имало е периоди в които буквално не е имало какво да ядем, но НИКОГА аз и моето семейство не е посегнало на чужда собственост!Човек трябва да живее с някакво достойнство и някакви ценности. Парите не са всичко, и ако повече хора разберат това, ще бъде по-добре!

98

гост

преди 13 години

Ех, Фикус, идеализма не ти е в малко повече, той просто е безкраен и граничещ с глупост! След, като кацнеш на летището и се сблъскаш с родната действителност, ще ти се иска пеша да преминеш океана и да избягаш. Простотията, негработността, злобата, мутрафонщината и безправието така са оплели държавата ни, че не можеш я позна. Борбата за оцеляване всеки ден поглъща цялата енергия на хората и не остава нищо за позитивни неща и води до пълно озверяване и загуба на морални ценности. Жалко, но факт!

97

Анонимен

преди 13 години

фикус, казваш, че ще се върнеш завинаги. Няма да е завинаги, повярвай ми. Познавам много хора, които казаха така. Дохдоха, бачкаха 2 месеца за 300 лв и си отидоха пак. И не ги упреквам, просто тук не е зле, ами... не знам. Не нашето поколение, а още 5 поколения трябва да измрат, за да се промени мисленето. Все пак ми се иска да врвам, че не съм прав.

96

До 100

преди 13 години

Промитите и слаби мозъци ще гласуват за бойко и компания, ще гласуват тези който немогат да проумеят че Бойко е *** от класа и гледа само себеси и никой друг.Той е свикнал да изпълнява да бъде слуга а не да е началник и да управлява, както и повечето полицай, все чакат някой нещо да им нареди за да си свършат работата инициативата при тях е почти нула колкото и при боко тиквата.

95

Анонимен

преди 13 години

Гошо ***, много хубаво име си си избрал, много точно ти пасва. :)

94

Анонимен

преди 13 години

Щом съдът дава условни присъди на грабителите на 20 000 лева от банки, за съжаление, май ще бъдем свидетели на такива *** ексцесии.

93

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ако Бойко реши без...жертви,казуса с банковия...обир,ще гласувам пак за него;еййй такива хора трябва да ни...водят;твърди и...решителни.