238

Анонимен

преди 13 години

Сега тъпите шваби трябва да подкрепят България де що население има, да трябва да стане българско, или да си ходи оттам, от където е дошло.

237

сстоянов

преди 13 години

до УНУФРИИ : Пий си хапчетата редовно!И бягай от този сайт,че май много квартиранти живеят в главата ти!!!

236

УНУФРИИ

преди 13 години

МУЛТИКУЛТИ-ПАПРИКАШ-МИШМАШ.Финансовта акула/световно правтелство/измислинов вид война с/ бели ръкавици/ ГЛОБАЛИЗЪМ-няма граници-един закон-ЗАКОНА НА ПАРИТЕ-ха КОНДОТИЕРИТЕ,копува,продава,убива,назна4ава,ликвидира,създава,унищожава,сменя правителства,президенти,направителствени организации,фондации,пу4ове-КРИЗА.Всемирната тълпапринадлежи на МВФЕДИН НАРОД ,_ЕДИН ЗАКОН,ЗАКОНА НА ХАЗАРТА!!!!!

235

V.C.

преди 13 години

Stava6!!!! Kazva ti go bulgarka koiato jivee ot 20g v De.:-)))

234

Mickey

преди 13 години

Не толкова езика, А ЦЕНОСТНАТА СИСТЕМА Е ПОВАЖНА! Какво им пречи да приемат емигранти само, ако подписват ДЕКЛАЦИИ че приемат законите и традициите на страната? Ако я нарушат и губят гражданството! И езика е важен, но пък доста от терористите и тарикатите емигранти, нямат проблем с него!

233

Анонимен

преди 13 години

Твърде,твърде късно се усетихте...

232

CNN

преди 13 години

ДО:304 НЕ 306 ИЗВИНЯВАМ СЕ!

231

CNN

преди 13 години

до:306Не казвам, че няма, а почти няма!Остана ли са пройзводства които не могат да се изнесат в Китай като:Автомобило и самолето-строене, иновациони технологии ,хипер-маркети, молове и др. Най-голямия износител в света е Китай, а населението на Европа е 650 млн.С две думи:Всичките милиарди-трильони долари на белите капиталисти отидоха да създават работни места в Китай, а не в Европа.

230

.

преди 13 години

hahahahahahahahaha

229

Митко

преди 13 години

Накъде отива светът:2020 г,Германия. Двама полицаи спират нарушител на магистрала.Единия взема документите и вика на другия:-Ахмед,Ахмед, ела да видиш какво странно име - Мюлер.

228

realist

преди 13 години

pomisli si za angliyskiya voynik kade e bezchestval i shte razberesh. ne ubivay za da ne te ubivat

227

Анонимен

преди 13 години

Да, вярно е, че хората в развитите страни имат известни съмнения по отношение на хората от източния блок, дори немците сами се делят на западняци и такива от източна Германия.Когато, обаче, се докажеш като професионалист, няма особено значение откъде идваш - приемат те с уважение. Дали е истинско или се преструват - не знам, а и не ме интересува. Аз си върша работата и им прибирам парите.

226

Анонимен

преди 13 години

Малко ме вълнува какво мислят разни доморасли философи като тебе. Срещам се всекидневно с хора от цяла Европа и навсякъде ме приемат с уважение заради това, което върша (а те не могат).Да - немците и англичаните са особено арогантни и има защо - виж им икономиките и държавите! Ние, дето сме ануса на ЕС се мислим, че сме по-велики от, да речем - африканците, та тези, които дърпат ЕС напред ли да не чувстват гордост!?

225

доларче

преди 13 години

Колко са бели от 400-те милиона "американци"?

224

до 290-тия анонимко

преди 13 години

Ти очевадно съдиш за бг култура по министерство на културата и затова си такаскептично-сатирично настроен. Това обаче в момента са диаметрални противоположности. Но идат други бъдни моменти.

223

Анонимен

преди 13 години

А какво ще прави сега Европа, като няма пройзводство а има милиони емигр. които само раждат за социални и не искат, а и нама какво да работят!!!----------------- Ти нещо си се объркал;. Кой няма производство? Знаеш ли, че Германия е най-големият износител В СВЕТА? ЕС като цяло е най-мощният икономически играч В СВЕТА. ЕС има население от 500 млн. БЕЛИ ХОРА.

222

мечо

преди 13 години

Не са тревожете, турците ще ни пазят от всеки, не трябва да се боим от никой, другите да му мислят

221

НЛО

преди 13 години

СЛЕД ДЖАМИЙТЕ ТРЯБВА И С ЕЗИК.

220

5552

преди 13 години

След Нова година ми е защитата на дипломната работа, завършвам второ висше в областта на биологията. Целя и по-високи квалицикации в бъдеще!Немски знам и продължавам да го уча.Знам и английски. Уважавам традициите и културата на Германия, Християнин съм...Ставам ли за ДЕ???:D

219

279 написа :

преди 13 години

"ЕС, където ни приеха по милост" - хахахахаххахахахахахахахахахаххахахах !!!!!!!!!!!!То в политиката по други подбуди освен милост не се работи ! Тя е основен принцип ! :D :D :D Мерси ,че ме развесели - беше почнало да ми става скучно .