Снимка: БГНЕС

Британският интернет-портал Select Car Leasing публикува любопитна статистика за неудачните опити при явяване на теоретичен и практически изпити за шофьорска книжа във Великобритания. Рекордьор се оказва мъж, който не успял да се справи с теорията 157 пъти, пишат от Automedia.

Англичанинът все пак взел теоретичния изпит от 158-ия път. Сега обаче му предстои и практически изпит, като до момента мъжът е похарчил 3600 лири за курса. Тази сума обаче ще нарасне, тъй като във Великобритания курсовете за разделени на две - теория и практика.

Второто място в тази "класация" заема 30-годишна жена, която е успяла да вземе теорията едва от 117-ия път, като до момента е платила 2961 лири. На трето сред най-трудните ученици се подрежда 72 пенсионер. Той се е справил с теорията от 73-и път, като е похарчил 3200 лири. Във Великобритания всеки изпит по теория струва 23 лири.

 

Коментари Напиши коментар

24

шоФер

преди 6 часа

Книжка кола не кара!

23

Гого

преди 1 ден

Аз пък карам без книжка.
И не могат да ми я вземат.
Ама съм решил някой ден ще запиша курсовете и ще взема книжка.

22

Док

преди 1 ден

Аз пък имам един приятел на който му подариха изпита, но той заяви в прав текст, че неговите опити за шофиране са една лоша идея. И не се пъне да кара за което много го уважавам, защото много малко са като него.