Ползвател на популярната социална мрежа TikTok реши да направи експеримент, като обикаляйки улиците разпитва шофьорите на скъпи и луксозни автомобили, с какво точно се занимават, за да могат да си позволят такива коли.

Даниел Макдонълд с никнейм itsdanielmac задавал само един въпрос: What do you do for a living?, а когато видел съмнение по лицата на разпитваните хора, им обяснявал, че това му е нужно за неговия видеоканал, пишат от Automedia.

Изглежда, повечето от хората отговарят напълно искрено на въпроса и Даниел до момента е направил цяла серия от видеа, като смята да продължи с тях. Един от отговорите определено е шеговит: "Продавам наркотици", но повечето разкриват, че са лекари, банкери или бизнесмени. Един от запитаните казва, че има 6 магазина, а друг се оказва вносител на текила.

Повечето участниците в анкетата отговарят с удоволствие, тъй като явно се гордеят с факта, че са изкарали достатъчно пари, за да си позволят скъпа кола. Мъж във Ferrari F12tdf посочва, че е инвестиционен посредник, водач на Aston Martin Vantage се оказва адвокат, а зад волана на Porsche 911 Turbo е лекар.

Разбира се, много от запитаните не знаят какво да отговорят по простата причина, че те просто не работят. Някои от тях казват, че са пенсионери, докато младо момче откровено си признава, че не прави нищо. Отговорът, който предизвиква най-много коментари обаче е на жена с Maserati Levante, която е откровена: "Аз съм омъжена".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase