Два практически напълно еднакви автомобила Lamborghini Aventador S се сблъскаха един с друг в Сингапур. Инцидентът се е случил на кръстовище в града през миналата седмица, като при него една от колите дори се е запалила, съобщават местните медии, цитирани от Automedia.

Предполага се, че собствениците на двата автомобила са се познавали и дори са пътували заедно. На кръстовището една от колите рязко е спряла и водачът на втората не е успял да реагира. Куриозното в случая е, че двата „Авентадора“ не само са в еднакви жълто-черни цветова, но дори имат идентични детайли по каросерията.

Първото нещо, което са направили шофьорите след сблъсъка, е да свалят регистрационните номера на колите. Отсекът на двигателя на първата суперкола, която всъщност се намира отзад, е започнал леко да дими и се е наложило, неговият собственик да използва пожарогасител.

Ако се съди по снимките, повредите по колите не са час толкова тежки. Пострадали са дифузьорът и бронята на превадната кола, докато задната с разбит фар, счупени броня, сплитер, капак на багажника и крило.

Коментари Напиши коментар

30

А

преди 2 седмици

Аз рекох,че у Дубай е станало..

29

Умерен цесекар

преди 3 седмици

*** глупаците чесно .....

28

Бг

преди 3 седмици

Много неграмотно написана статия.Моля поправете правописните грешки.И искам да ми обясните какво е това дифузьор на колата,че не ми е известен подобен елемент?