Снимка: Nissan

Японската компания Nissan модернизира пикапа си Navara за европейския пазар. Така високопроходимият автомобил вече е наличен за заявки. Това е първото обновление на настоящото поколение на пикапа, което се появи преди 4 години.

Кардинални промени във външния вид на Navara няма. Различията са най-вече в дизайна на предната оптика, при това само в най-високите нива на оборудване. Единственото "ново" нещо в салона е подобрената медийна система NissanConnect с по-голям екран и разширен набор от функции.

По-сериозни модернизации има по отношение на техническата част на пикапа. Така например, автомобилът вече е наличен с 6-степенна ръчна трансмисия, където задната предавка е разположена до първа.

2,3-литровият дизелов двигател също има подобрения - той е получил нова система common rail с увеличено налягане на впръскването, по-ниска степен на компресия, както и модернизирани системи за охлаждане и почистване на отработените газове. Мощността му остава същата - 163 и 190 конски сили. За последния, както и досега, е достъпна и 7-степенна автоматична скоростна кутия.

Още снимки и информация вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase