Снимкa: Volkswagen

Компанията Volkswagen даде начало на продажбите на обновения Passat, моделна година 2020. Седанът продължава да използва предишната платформа, а промените в интериора и екстериора са незначителни, но въпреки това той е получил някои подобрения.

Базовата версия на автомобила в Германия стартира от 34 720 евро, съобщават от компанията-производител. И допълват, че максималните усилия на инженерите на марката са насочени към подобряване на икономичността на моторите, на техните екологични показатели, както и към добавяне на нови технологии.

Намалени са нивата на оборудване при Passat, като отпадат версиите Comfortline и Highline, но допълнителният пакет R-Line ще продължи да се предлага. След обновяването моделът ще бъде достъпен само в три версии - Passat, Business и Elegance.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Коментари Напиши коментар

11

Баба Цецка

преди 2 седмици

Ох така се радвам чедо, откога го чакам този модел, най сетне...

Баба Цецка от Стърчипишка, Ямболско..

10

Анонимен

преди 2 седмици

Имах Пасар 2012 година доскоро - голям *** за каквото се сетиш - неудобни седалки, евтина пластмаса, лоша шумоизолация, отврат радио и саунд и за капак на всичко тази лайсна по средата на таблото се отразява в страничните огледала о пречи на видимостта. Никога повече Пасат - сега карам дърто Волво xc70 2010 и съм много щастлив!

9

Анонимен

преди 2 седмици

За съжаление взеха да правят трошливи тоалетни дето от икономии преко сили минават 250 Хил. км. Това DSG ,TSI *** до боклука и вътре евтинджос и разпад.Лежат на Стара Слава и не си струват парите и главоболията.Да си ги карат алчните им счетоводители. Аз приключих с тях.