Снимка: Reuters

Търговете за продажба на къщи са много разпространени в САЩ, като често едно от условията е кандидат купувачите да не разхлеждат недвижимата собственост детайлно. Те получават само основни данни и могат да разгледат къщата само бегло отвън.

Нов щастлив собственик на къща в Бевърли Хилс, щата Калифорния, обаче, уцелил шестица от тотото. Той спечелил наддаването за имота, а след покупката открил в гаража... Ferrari 308 GTS от 1984, съобщава AutoMedia.bg.

Състоянието на находката трудно може да се нарече перфектно, но като цяло е задоволително.

Първоначално собственикът се въодушевил от идеята да възстанови легендарната италианска спортна кола. След това обаче получил изгодна оферта от клуба на собствениците на класически автомобили. Те купили старото Ferrari, чийто пробег е едва 48 000 км, постегнали го и го обявили за продажба срещу 38 000 долара. Няма никакво съмнение, че автомобилът бързо ще си намери ентусиаст, който ще иска да го върне към пълноценен живот.

Снимки на откритото Ferrari може да откриете тук

Коментари Напиши коментар

13

Роб на влаЗта

преди 3 месеца

Имаше и един немски мотор в сеновал в някакво изоставено от бога село .

12

Един от Северозапада

преди 3 месеца

Продълж. Оня се върнал, искал номера на шасито и двигателя.След време, дошъл немец, да ги свери, и предложил или да го плати, или да му даде чисто нов мерцедес"Японка"190.
Оня пожелал нов мерцедес. Дошли с тир, свалили новия, натоварили стария, подписали документите, и немеца казал, че отива право в музея на фирмата. Били произведени само 3 броя, пробни и дадени за войскови изпитания.Единия-гръмнят някъде на Източния фронт, втория-в Северна Африка, а този-загубили му дирите някъде в Гърция...

11

Един от Северозапада

преди 3 месеца

През 80-те години, ми разказваха невероятна история, за наш южен град, , но не помня кочно кой, Тополовград, или друг. Мъж, изпаднал в безизходица, купува селска къща, с намерение да гледа прасета, в прилежащата и плевня. Разчиствайки сеното вътре, отдолу намира стар автомобил мерцедес, бензинов, огромен, сваля седалките и почва да кара фураж на прасетата, както си е нерегистриран, по черни пътища, мерцедесът бил джип, 6Х6. Нямало капачка за маслото, и поръчал на познат международен шофьор .