Снимка: Rolls-Royce

Британският производител Rolls-Royce, който е част ог BMW Group, разкри, че търсенето на SUV модела Cullinan се увеличава осезаемо.

Въпреки началната цена от 260 000 евро, листата за поръчки е запълнена до края на юли. Според информация на Autonews, производителят е увеличил работния си персонал с 200 служители в завода в Гудууд и работи на 100%. Изпълнителният директор на марката Мартин Фрич сподели, че от Rolls-Royce биха се справили с високото търсене, ако марката разполага с повече производствени ресурси.

Оказва се, че повечето бъдещи клиенти са жени, а половината от общата бройка купувачи не притежават друг модел на Rolls-Royce. Друга немалка част от желаещите за Cullinan пък са от по-младото поколение.

От компанията споделят още, че трудност се оказва и модифицирането на всеки отделен SUV по желание на клиента. Въпреки това през изминалата година са произведени и доставени 4107 автомобила на купувачи от повече от 50 страни.

У нас представителството и единствения оторизиран сервиз на Rolls-Royce са в "М Кар София".

Още новини за автомобили четете в AutoMedia.bg

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 месеца

Да съберем пари да купим един на Баневи, че горките хорица- от самолета слязоха на 'Майбах'-а, пък сега ги разкарват с патрулката и после се чудим защо са си изкарали болнични че ги боли гърба.

4

Аз

преди 2 месеца

Приятел в нужда се познава! Стара поговорка. Ха сега помагайте на мен, че я закъсах с колата. Нещо откъм съвети би ми било от полва. Айде, де, от толкова години се знаем, мръсно никога не сме си правили един на друг !

3

Анонимен

преди 2 месеца

И аз се чудя.защо не мога да спя вечер А то какво било