Снимка: Mercedes-Benz

Германската премиум-марка Mercedes-Benz официално разсекрети интериора на новото поколение на всъдехода G-Class. Премиерата на култовия модел ще се състои по време на автосалона в Детройт през януари догодина.

Както се вижда, новият Mercedes-Benz G-Class (моделна година 2019) ще получи изцяло нов интериор. Салонът на всъдехода вече изглежда далеч по-модерно и луксозно, отколкото досега. Там е поставен нов волан, както и много кожа и елементи от дърво. Използвани са също карбон и други метали.

Всъдеходът е получил също така седалки със система за нагряване, съвременна аудиосистема със 7 тонколони и голям брой ниши за съхраняване на различни вещи по време на пътуване. Сред тях е и специален осветен отсек, разположен под подлакътника до шофьора.

Стандартната версия на новия Mercedes-Benz G-Class ще бъде оборудвана с аналогови датчици, но като опция ще се предлага 12,3-инчов цифров приборен панел. Ако клиентът се спре на този вариант, цифровата комбинация на приборите ще бъде обединена с 12,3-инчов дисплей на информационно-развлекателната система.

Още снимки и информация вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase