Най-доброто време за пазаруване ще бъде този уикенд в Технополис! От 18 до 21 ноември веригата хипермаркети ще зарадва клиентите си с над 3000 Black Weekend оферти с отстъпки до -50% и 10 безлихвени вноски за всички продукти над 200 лв.

Предложенията ще важат за всички 34 хипермаркета на веригата в страната и онлайн на technopolis.bg. На огромния потребителски интерес по време на Black Weekend Технополис ще отговори, като предложи различни опции за получаване на стоката – в магазина или чрез доставка на адрес. Клиентите на място ще имат преимуществото да разгледат и изпробват продуктите, както и да се възползват от удобен паркинг, професионална консултация и транспорт. Онлайн купувачите могат да заявят да получат стоката в избран от тях магазин и да съкратят значително времето за доставка или да приемат поръчката си на адрес, като се възползват от безплатна доставка за поръчки над 30 лв.

Подаръците за празниците могат да бъдат подготвени още този уикенд в Технополис. Разнообразие на продукти от всички категории на страхотни цени ще отговори на високите очаквания на потребителите. По време на Black Weekend в Технополис клиентите ще могат да закупят лаптоп Lenovo IdeaPad 1 с 15" FHD екран, Intel Pentium процесор, 8GB RAM, 512GB SSD, готов за употреба с Windows 11 на цена 679 лв. За любителите на вкусната храна ще има изгодни предложения като уред за здравословно готвене Gorenje AF1700DB на цена 169 лв. Феновете на футбола ще могат да гледат най-вълнуващите мачове на годината с кристалната картина на 4K Ultra HD OLED телевизор Sony XR-55A83J само за 2199 лв. Практичният избор за дома може да бъде сушилня с термопомпа Candy CSOE H7A2TE-S с 5 г. гаранция за 599,99 лв. Сред най-желаните продукти са също смартфон Motorola Moto E32S Gray, на специална цена 209,99 лв. и тротинетка Denver SEL-85350 MK2 Black за 599,99 лв.

За да бъдат сред първите, достъпили офертите по време на Black Weekend, клиентите могат да се абонират на сайта на Технополис. Чрез този абонамент ще получат уведомление кога стартира промоцията и ще имат възможност да грабнат най-горещите предложения още в началото на промоцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase