Президентският апартамент, който е разположен на седмия етаж на хотела, се простира на обща площ от 235 кв. м. и е единствен по рода си на българския пазар. Апартаментът предлага впечатляваща гледка към Витоша, изтънчен дизайн и удобства от най-висок клас

Само година след отварянето си, петзвездният хотел InterContinental Sofia беше отличен с цели два приза от тазгодишното издание на Световните награди за туризъм. Отличията са в категории "Водещ хотел в България" и "Водещ нов хотел в Европа" за 2019.

InterContinental Sofia бързо се превърна в лидер на българския пазар и се утвърди като еталон за лукс. Това се вижда и във впечатляващите резултати за последните 12 месеца по отношение на рейтинг и мнения на гости: според един от критериите на веригата за оценка на качеството - Guest HeartBeat, цялостното впечатление на гостите за 2019 не е падало под 93%, с тенденция да бъде в Топ 3 за бранда в Европа.

В допълнение, хотелът спечели Сертификатът за отличие на Trip Advisor за 2019 и през целия период на дейност запази своя рейтинг в онлайн платформите за резервации над впечатляващите 9 точки.

В края на 2018 InterContinental Sofia стана член на ексклузивната програма Fine Hotels and Resorts, представяща водещите хотели от този ранк и привличаща опитни пътешественици от цял свят. Още от нейното въвеждане програмата е изключително успешна за хотела поради привилегиите, които носи на гостите, като настаняване в по-висок клас стая, късно напускане, закуска, вечеря или обяд за двама и други.

"Следвайки международния етикет на нашия бранд InterContinental®, ние предлагаме истинско гостоприемство на всеки гост, като преминаваме отвъд петзвездния стандарт за обслужване и добавяме лично отношение във всеки един момент. Именно това кара гостите да ни обичат!", казва генералният мениджър на InterContinental Sofia Анджело Зукала.

InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 400 000 служители в над 100 страни. В момента IHG® има 5656 действащи хотела в световен мащаб и 1916 в процес на изграждане.

Коментари Напиши коментар