Архив: Reuters

Германски инвеститори обмислят да изградят предприятие във Видин. Кметът Огнян Ценков днес се е срещнал с потенциалните инвеститори, съобщиха от общината.

Дейността на немската фирма "IDEAL-Werk" е насочена към производство на машини за заваряване за автомобилостроенето, строителството и др.

Собственикът на фирмата Райнер Пумпе заедно с част от производствения си екип се срещнал с кмета на града.

Инвеститорите проявяват интерес към изграждане на съвместно предприятие с видинска фирма, която се занимава с машиностроене.

На срещата Ценков е представил пред потенциалните инвеститори Видин и региона, като е подчертал, че инвеститорският интерес към града е голям.

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 седмица

До ххх

"който и да е смислен бизнес в големите БГ градове може да си позволи за плаща поне 2000-2500 лв средни заплати за добри кадри и да е на печалба .. но пуста алчност"

Да, ама 90% не са смислени.

12

Meн

преди 1 седмица

Само си мислят

11

КАМПАНИЯ

преди 1 седмица

Поредния блед опит да се направи предизборна кампания посредством лъжи. 4 години си барат топките, сега предизборно решили инвеститори да викат. Мога от сега да предположа, че нито тази, нито каквато и да е друга инвестиция няма да се реализира и регионът ще продължи да бъде най-бедния в европейския съюз.