На снимката: Иван Папазов, изпълнителен директор на VP Brands International

Най-големият производител на високоалкохолни напитки VP Brands International прибра общо пет златни отличия за своите ракии. Със златни медали на Винария в сряда се отличиха Кайлъшка мускатова, Кайлъшка гроздова, Кайлъшка сливова, Пещерска гроздова и Пещерска мускатова.

"Това отличие е поредното доказателство, че усилията ни са в правилната посока. Но когато екипът е силен и сплотен резултатите не закъсняват", коментира Иван Папазов, изпълнителен директор на VP Brands International, който получи големите награди от името на компанията.

Медалът за Кайлъшка сливова пък доказва триумфалното завръщане на плодовите ракии. "Наградите са страхотно признание за екипа и оценка за добре свършената работа, но по-важното за нас са доволните потребители. Щастливи сме, че защитаваме имиджа на българската качествена ракия и марките ни са стандарт в бранша", посочи още мениджърът.

Над 300 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки участваха в Международния конкурс "Винария 2018" тази година. Напитките се оценяваха от 20-членно жури. Изискванията по оценяване на пробите и тази година са изцяло съобразени със стандартите на Международната организация по лозата и виното OIV, със 100-балната система и дегустационен лист.

"През годините VP Brands International инвестира постоянно в най-модерната техника и най-вече в служителите. Обезпечихме производството и със собствени лозови масиви. Всичко това ни дава възможност за контрол на всеки етап и днес марките ни са еталон и барометър за категорията ракия", допълни още Иван Папазов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase