Важно е вашата компания да се открои сред конкурентите на пазара. Разпознаването на марката е доказан начин за подобряване на имиджа на вашата компания и увеличаване на продажбите. Работното облекло, освен да предпазва служителите по време на работния процес и да отговаря на изисквания на индустрията, е достъпен начин за повишаване разпознаваемостта и видимостта на марката, на вашата компания. Разберете как една униформа може да помогне на вашата марка.

Все повече работодатели избират униформи за персонала си по различни причини. Възприятието и имиджа са изключително важни в бизнеса. Ако вашите служители са облечени еднакво в разпознаваема униформа, възприятието за професионализъм, надеждност и последователност се подобрява.

Когато една фирма избере служителите си да носят униформа, тя се счита за "корпоративно облекло", което допринася за имиджа на компанията. Също така клиентите са по-склонни да възприемат много по-добре служители облечени в униформи, отколкото такива, облечени по различен начин. Наличието на униформи незабавно прави бизнеса по-професионален и го издига в по-висок клас.

Добра причина служителите ви да носят униформа с лого и името на фирмата е, че тя говори на клиента и има по-голяма вероятност той да се довери на служителя. Това ще ви спечели повече уважение и бизнес. Първото впечатление значи много за бизнеса.

Друга причина да носите униформи е, че те са добър начин да популяризирате фирмената си марка и да подобрите професионалния си имидж. Работните униформи, носени на обществени места, са като "ходещ билборд" за вашата фирма и рекламират безплатно вашите продукти и услуги.
Има ли нужда от подновяване на работното облекло?

Ако вече сте осигурили униформи на персонала си и смятате, че имат нужда от подновяване или създават неудобство за служителите, може да се обърнете към компания, от която да наемете ново работно облекло с включена поддръжка.

Доказано е, че нивото на удовлетвореност на служителите е пряко свързано с удовлетвореността на клиентите, така че е много важно вашите служители да се чувстват комфортно в униформата си.

Служителите, които се радват да носят униформите си, имат по-високо самочувствие в работата, по-добри нагласи за постигане на успех и по-високо ниво на удовлетвореност от нея. Служителите, които не харесват униформите си, имат по-ниско ниво на удовлетвореност от работата. Услугите за работно облекло под наем, вкл. регулярно пране, поддръжка и доставки, биха могли да помогнат да създадете усещане за повече комфорт на работното място. За служителите е важно как изглеждат - една привлекателна чиста униформа може да подобри самочувствието и нагласата им.

Ако сте работодател, със сигурност е време да помислите за въвеждане на униформа с поддръжка.
Правилният избор за услуга с работно облекло може значително да подобри идентичността и разпознаваемостта на вашата марка, така че да направи вашата фирма наистина отличителна!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase