Снимка: архив, Булфото
Суджук, направен в САЩ, но по стара българска рецепта, се продава като топъл хляб в мрежата за интернет търговия Аmazon. Цената е 29 долара, но в опаковка има 2 деликатеса в познатата ни форма на подкова. Мезето е направено от говеждо с много подправки, без глутен и е вакуумирано, хвалят се производителите, съобщава "Монитор".
 
Най-фрапантната българска обява е за продажбата на буркан с чист, планински въздух. Продавачът обяснява, че въздухът е от Рила, и по-точно от Рилските езера.
 
Интересно е, че бурканът се запълва едва когато е заплатена грандиозната цена от 78 долара. Организаторът на обявата уверява, че няма буркани на склад, всички са специални, уникални и индивидуални.
 
В интернет може да се намерят и обяви за кисело мляко, шест бурканчета лютеница, семена от червени чушки или суджуци.
 
Сайтове като eBay и Amazon, които предлагат пускане на предложения за купуване или продаване на различни стоки или услуги, са пълни с всякакви нетрадиционни обяви. Те предлагат закваска за кисело мляко и обещават, че ще могат да се направят 50 литра, вкусът щял да бъде като на оригинала. Съдържа 10 сашета, като едно саше стига за 5 литра мляко. Срокът на годност е 1 година от пакетирането и струва 14 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase