Снимка: bgonair.bg
fallback

Ако Гърция и кредиторите не постигнат споразумение за спасителната програма на страната, последиците за всички страни ще са катастрофални. Това заяви гръцкият финансов министър Янис Варуфакис в Атина.

По-рано председателят на Еврогрупата Йерун Дейселблум също изрази оптимизъм, че в следващите седмици въпросът ще бъде решен. И двамата обаче не дават гаранции, че консенсусът ще дойде още на 24 април, когато е следващото заседание на Еврогрупата.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Тервел

преди 9 години

до Славянин- бай ганчоо ти виждал ли си грък без пари хахаха е това е скотско ниво,а как само се хранят.....Гърция е едно голямо ООД за източване на евро фондове нищто повече.човек без пари жив дявол.та неми разправяй ти за скотове "СЛАВЯНИНО"

32

Кубрат

преди 9 години

до славянин.,ти маи не знаеш история.....преди 70 год дали са били по добре от нас..........

31

Анонимен

преди 9 години

Европа ще се срине ако Гърция напусне еврозоната. А руски бази в Гърция и достъп на руснаците до средиземно море е най-големия кошмар на НАТО. Вашингтон няма да позволи на Брюксел това, да направи всичко за Гърция, ако трябва още 300 милиарда ще налеят. А гърците ще си живеят добре за сметка на европейските данъкоплатци.

fallback