fallback

Община Пловдив глобява по 500 лева всеки, който храни уличните котки. Оказва се, че в Града на тепетата бездомните котки са 8000 и са повече от бездомните кучета, които са едва 1000.

Пловдивчани са възмутени, че общинските еколози масово налагат глоби на хората, които хранят улични котки.

Според общинската наредба за екология глоби се налагат на хората, които хранят котките, без да поставят храната в специални съдове.



*Грешката е умишлена

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

208

uetwjygrl

преди 14 години

ksLCB5 <a href="woenbpaplkhn/">woenbpaplkhn</a>, [url=uhmdicbcoijx/]uhmdicbcoijx[/url], [link=xoezxmsemnaf/]xoezxmsemnaf[/link], qgaytodeikor/

207

R2D2

преди 14 години

до: R2D2"Първо,драги,не съм леличка!""И един съвет приеми от мен-научи се да пишеш и не съди за хората по това което пишат в нета.Дали страдам от маниакална депресия,ти това не можеш да кажеш,но те моля да преведеш следното:"тестянка","служти". "Ти си уникум,нещо много ти изневерява паметта.Значи ти може да критикуваш правопис,може да решиш че аз съм мъж,защото как така нанякоя жена ще й дойде на ум ник R2D2.Много сте ми интересни такива -за мен всичко може,а за останалите-каквото аз им кажа

206

maini4ka

преди 14 години

И не се хаби пак да ми отговаряш.Най-много пак да нарушиш правилата на сайта.И може ли да попитам ваше всезнаещо височество от кой град е и на какво се дължи презрителното и отношение към мен?

fallback