Двойните стандарти на Дейвид Камерън. Крим и Шотландия.

Когато Крим гласува за присъединяване към Русия, британското правителство направи рязко обръщение, че не признава нито референдума, нито резултатите му.

Дали същото ще се получи и сега, ако шотладците гласуват за отделянето си от Британия?
Тези дни тръгнал из Шотландия, да агитира, тоест да плаши шотладците, колко лоши неща ще им се случат, ако изберат независимостта. НА НЕЗАВИСИМИТЕ ДЪРЖАВИ МНОГО ЛОШИ НЕЩА ИМ СЕ СЛУЧВАТ. НАПРИМЕР, СИНГАПУР СТАНА НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА СЛЕД КАТАР И ЛЮКСЕМБУРГ, СЛЕД КАТО ПОЛУЧИ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ МАЛАЙЗИЯ. ЛИБЕРИЯ ОБАЧЕ ОСТАНА НА ДРУГИЯ ПОЛЮС - НАД 100 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМОСТ, А В ДЪРЖАВАТА ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ, ХАОС И КРАЙНА БЕДНОСТ.
НЕКА ДА ПРЕДПОЛОЖИМ КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ РЕЗУЛТАТЪТ ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ!

МНОГО НЕЩА СЕ ИЗПИСАХА ЗА ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА ЕВЕНТУАЛНИТЕ ФИНАНСОВИ СЪТРЕСЕНИЯ, ВЪВ ВРЪЗКА С ЕВЕНТУАЛНОТО ОТДЕЛЯНА. НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВИМ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА БАНКА, ОПЕРИРАЩА В ШОТЛАНДИЯ Е RBS, КОЯТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ПОЛУЧИ ОТ ДЪРЖАВАТА ПОМОЩ. РАЗДЯЛАТА ПОРАЖДА МНОГО ВЪПРОСИ, НО НИКОЙ ОТ ТЯ НЕ Е НЕРЕШИМ.
КАК ЧЕХИТЕ И СЛОВАЦИТЕ УСПЯХА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ МИРНО И КРОТКО? ЗАЩО ДА НЕ ГО НАПРАВЯТ И АНГЛИЧАНИ И ШОТЛАДЦИ?
СПОРЕД МЕН ЕДНО ОТ НЕЩАТА, ЗАРАДИ КОИТО ШОТЛАНДИЯ ИСКА НЕЗАВИСИМОСТ, Е ЗАЩОТО НЕ ИСКА ДА "ПОЧЕРНЕЕ" КАТО ЛОНДОН. ШОТЛАДЦИТЕ НЕ СПОДЕЛЯТ ИМИГРАЦИОННИТЕ МЕРАЦИ НА АНГЛИЧАНИТЕ. ТЕ НЕ СА МНОГО РАДОСТНИ ОТ ПЕРСПЕКТИВАТА ЕДИНБУРГ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИБЕРИЯ ИЛИ ДА СТАНЕ МАЛКИЯ ДЕЛХИ. ТАКА НАРЕЧЕНАТА МУЛТИКУЛТУРАЛНОСТ НА АЛГЛИЙСКОТО ОБЩЕСТВО НЕ ТОЛКОВА ДОЛЮБВАНА ОТ ШОТЛАДЦИТЕ.
НЕКА ИЗЧАКАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА 18 СЕПТЕМВРИ. АКО НЕФТЪТ ПОКРАЙ ШОТЛАНДИЯ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРОГНОЗИРАНОТО, ТОВА ЩЕ Е ДОБРЕ ДОШЛО ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА НЕЗАВИСИМОСТТА.

Коментари Напиши коментар

5

Кузмич

преди 6 години

Тоя Москов се гърчи само при мисълта че Англичаните могат да имат проблем. Те може и да имат но това няма да свърши проблемите на Мускалите.

4

Анонимен

преди 6 години

Автора на темата хал хабер си няма от история...

3

Анонимен

преди 6 години

Великите цивилизации са се разпадали тогава,когато хляба е ставал без пари и хората са го удряли на живот,а някой друг е работил вместо тях!!Но не преди това!