За какво е виновен военният министър Велизар Шаламанов ? За това, че формулира гласно и от името на овластена институция една истина, която е известна на всички.

    Москва изнудва България с грижливо охранявания руски енергиен монопол, получава свръхпечалби от десетки милиарди през последните 20 години и заделя част от тях за масирано корумпиране на българските политици, олигарси и медии в отпор на европейския и атлантическия избор на страната ни.

    Български правителства са сваляни с режисирани преврати, организирани през арогантни медийни публични кампании, организирани протести и провокационни оперативни мероприятия като утрояване на сметките за електричество в началото на 2013 г.

    Официозни руски медии разпространяват филми и публикации за "краха" на българското европейско членство - прехвърляйки върху Европа резултатите от действията на руската пета колона в управлението на България.

    За какво е виновен Шаламанов - че предложи умерена и коректна формулировка на всичко това като заплаха за сигурността на България ? Ами заплаха е - нещо повече, българската държава е на санитарния минимум на своето съществуване вследствие на организираната враждебност на Москва срещу суверенното съществуване на България.

     И още нещо - ако служебният премиер Близнашки не е съгласен с позицията на президента Плевнелиев по въпроса, достойната позиция би била оттегляне - оставка.

      Служебното правителство е правителство на президента !

Коментари Напиши коментар

3

Патриот

преди 6 години

АБЕ МИНЧЕВ, КАКВО РАЗБИРАШ ОТ ВОЕННО ДЕЛО, БИЛ ЛИ СИ ВОЙНИК ПОНЕ! ПЛЕВНЕЛИЕВ И ШАЛАМАНОВ-СЪЩИТЕ "СПЕЦИАЛИСТИ"КАТО ТЕБЕ! НЕ РОВЕТЕ И НЕ ДРАЗНЕТЕ РУСКАТА МЕЧКА, ЧЕ ЛОШО СЕ ПИШЕ НЕ САМО НА ВАС , НО И НА НАС ЗАРАДИ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ!

2

Василев

преди 6 години

Политологът О-М. вероятно е още под влиянието на силното слънце! Нека покаже как сеполучават свръх печалби от милиарди! Вярно е само това, че той е пълен с въглероден двуокис!

1

ФАКТ

преди 6 години

Ако българската политика не се еманципира от американското блюдолизане. то България я чака бъдещето на нещо средно между Колумбия и Нигерия.