МОМЕНТЪТ Е МНОГО ЩЕКОТЛИВ И Е РЕДНО "КОМПЕТЕНТНИТЕ СЛУЖБИ" НА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОВЕРЯТ  ДАЛИ ВЕЧЕ И ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ И В СТРАНАТА НЯМА КАДРОВИ РУСКИ ВОЕННИ, ИЛИ БЪЛГАРИ - ПЛАТЕНИ ПРОРУСКИ АГЕНТИ, КОИТО "ПРЕКАРВАТ ОТПУСКИТЕ"  СИ , СЪОБРАЗНО ПЛАНОВЕТЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕТО НА СЪОТВЕТНИТЕ РУСКИ СЛУЖБИ !

     ДАЛИ ПЪК МИНИСТЪР ШАЛАМАНОВ И ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ВЕЧЕ НЯМАТ ПОДОБНА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА ПРЕДЛАГАТ И ЗАЩИТАВАТ "НЕОЧАКВАНО" ЗА НЯКОИ ВИЗИЯТА “България в НАТО 2020” ?    

   В Украина бушува война, а "българският генерал" Марин днес  дава интервю  в "Труд":

 "НЕ СМЕ ЗАПЛАШЕНИ ОТ НИКОГО, ЗА ДА КУПУВАМЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ !"

    Явно не е прочел "изявлението" на лидера" на "Донецка народна република" Захарченко.   

     Лидерът на ДНР ПРИЗНА, че В УКРАИНА ЗА ТЯХ ВОЮВАТ РУСКИ КАДРОВИ ВОЕННИ, КОИТО" ПРЕКАРВАТ ОТПУСКИТЕ" СИ, ВОЮВАЙКИ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ.

    "Днес задават много въпроси как е могло да стане така, че армията на ДНР от разноезични полупартизански отряди да се е превърне в мощна военна организация, способна не само да се противопостави на украинските въоръжени сили, но и да ги побеждава на бойното поле. В Киев и на Запад повтарят за руско военно нахлуване, за да оправдаят някак масовите поражения, които украинската армия търпи вече от месец насам.

     Ние никога не сме крили, че сред нас има много руснаци, без помощта на които щеше да бъде много трудно да воюваме", посочи Захарченко.

    Той добави, че сред руските доброволци има много бивши кадрови военни. "Сред нас воюват и действащи военни от Русия, които вместо да ползват отпуската си на море, дойдоха при нас, за да се борят за нашата свобода" /нещо като руско копие на Френския легион - бел.моя/.  

   По-рано днес И опълченците в Донецк признаха, че заедно с тях се бият хиляди руски доброволци, сред които и кадрови военни, които "прекарват отпуската" си там.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase