Реформаторите говорят за "Превръщане на препоръките на ЕС в задължителни за българските власти норми. Това ще премахне произвола на ДПС в сектора и ще 
осигури честно финансиране и контрол на качеството на храните."

Значи какво казват те: Скапаната българска бюрокрация за нищо не става и ако искате да имаме успех, подчинете българската бюрокрация на европейската. Странна логика. То, че наистина бюрокрацията ни за нищо не става, но не могат ли реформаторите да ни обещаят, тоест да се опитат да ни излъжат или направо казано да ни ИЗЛЪЖАТ, че като им гласуваме доверие, "мамицата й ще разгонят на скапаната българска бюрокрация"? Защо искаме помощ от една бюрокрация - голямата брюкселска бюрокрация, да помогне за преодоляване на малката бюрокрация - българската? Защото сме некадърни ли, за да се справим сами? Ами защото партиите са плод на политици и на леви политики, на бюрократи и на мафията. НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЕ Е ИЗЛЯЗЛА ПРЕД НАС С ТОЧНА И ЯСНА ПРОГРАМА ЗА РЕШАВАНЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМИ - БЮРОКРАЦИЯТА, КОЯТО Е В ОСНОВАТА НА СКАПАНОТО ОБЩЕСТВО, В КОЕТО ЖИВЕЕМ. НЕРАБОТЕЩАТА ЗА НАС, А ЗА СЕБЕ СИ, БЪЛГАРСКА БЮРОКРАЦИЯ, КОЯТО ВЕЧЕ Е НАДПАРТИЙНА И С КОЯТО САМИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ НЯМА КАК ДА НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ. ТОВА Е НАЙ-ЯКАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, КОЯТО УЧАСТВА НЕОТМЕННО В ПОЛИТИКАТА. АКО НА ПОЛИТИЧЕСКО НИВО, КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ВОДЕЩА В НАШИЯ ЖИВОТ,  ТО ТАЗИ ИДЕОЛОГИЯ СЕ ПРИЛАГА НА ПРАКТИКА ОТ ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БЮРОКРАТИ. ТАЗИ ИДЕОЛОГИЯ Е НЕРАЗРИВНО СВЪРЗАНА С ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БЮРОКРАТИ И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕНА БЕЗ НЕЙНОТО УЧАСТНИЕ. ЗАТОВА Е ТОЛКОВА СЛОЖНО У НАС - ДОРИ И ДА ИМА НОВА ПОЛИТИКА, ТО ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ОНЕЗИ 600 000 ДУШИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА ОТ ДЪРЖАВАТА.

Може би затова реформаторите искат помощ от брюкселските бюрократи, защото смятат, че те са по-малкото зло, в сравнение с българските бюрократи.


Нека сега да се концентрираме върху второто цитирано по-горе от мен изречение:
"Това ще премахне произвола на ДПС в сектора и ще 
осигури честно финансиране и контрол на качеството на храните." Има се предвид, че ако европейските бюрократи вземат надмощие над нашите бюрократи, ще има "честно финансиране и контрол над качеството на храните".

Оттук правим следния извод - реформаторите комунисти, изключват земеделие без честно финансиране. Да му се не види, искат да кажат, че ако спрат субсидиите, няма да има ЧЕСТНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. Витиеви слова. Толкова много лъжа накуп. Толкова много лицемерие. И толкова много комунизъм.

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 6 години

ДОБЪР