президентство

    За какво служи прокуратурата? Ако попитате „новия политик" пред пенсия Бареков, то прокуратурата е начин да трупаш дивиденти пред медиите и да дрънкаш с оръжие срещу политическите си противници.

      След като Бареков пое освободения от Яне Янев пост на политика с папките и сигналите, през март той внесе в прокуратурата сигнал срещу президента Росен Плевнелиев за държавна измяна заради срещата с представители на EVN в Австрия. Сега политическата ситуация е друга и Бареков вече си посипва главата с пепел и оттегля сигнала.

      Ден след като участва в политическото риалити на Дондуков 2, наречено политически консултации, председателят на ББЦ-то заяви, че още в понеделник ще изтегли обвиненията си срещу президента. Интересен е и въпросът защо му беше на президента да кани непарламентарно представена партия да обсъжда бюджета. Това значи ли, че легитимира купуването на депутати ?

        Прокуратурата не е бюро за политически жалби, нито PR-агенция, въпреки че понякога изглежда и така (справка, тефтерчето на Филип Златанов). Тя не разрешава междуличностни конфликти. Как ли точно Бареков си представя оттеглянето на сигнала ?

   
Добре е и Цацаров да каже нещо. Например защо нищо не се случи с прокурора, който прие сигнала на Бареков присърце и започна разследване срещу Плевнелиев, въпреки че по Констутуция държавният глава не може да бъде разследван.

 

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

да питам аз при положение че Кокинов го отстреляха а Миро Найденов стана защитен свидетел, защо Борисов никой не го пипа?

7

Радо

преди 6 години

Аз вярвам, че прокуратурата ще си свърши работата. Надявам се да не играе в нечии отбор и да е опорочена!

6

Наблюдател

преди 6 години

Даа..Прав е 5 , Пеевски яха Цацаров,както му е удобно.А Бареков е най-голямата к*ва от всички..