Снимка: БГНЕС
Израелските власти и неправителствени организации изчистиха Средиземноморското крайбрежие на страната след един от най-мащабните разливи на петрол в историята й, предаде Франс прес. 
 
Стотици тонове битум са изтекли от минаващ кораб, сочат първоначалните данни на Министерството на околната среда на страната.
 
Заради замърсяването на плажовете и на Средиземно море министерствата на околната среда, здравеопазването и вътрешните работи приканват гражданите да не посещават бреговите ивици до ново нареждане.

Коментари Напиши коментар

4

УТРЕ

преди 1 година

До Yudeo= fahistА не, този път някой друг съсипва нещо еврейско :)Тъй, че можеш не само да злорадваш, а направо да се радваш, ариецо балкански!А от мен успех с почистването, без разлика от цвят, пол и религия.

3

Yudeo= fahist

преди 1 година

Gnusnite evrei susipvat bregovete si..Mnogo sa tupi..

2

Анонимен

преди 1 година

Стотици тонове битум са изтекли от прелитащ с хиперзвукова скорост кораб, на който не успяли да запишат номера. Няма гръмки заглавия за екологична катастрофа, като в случая с Потанин, но руският олигарх беше глобен от Путин с астрономическата сума от 144 000 000 000 рубли, а тук името на виновника е премълчано.