Снимка: БГНЕС

Турция ваксинира над 70 хиляди души срещу COVID-19 до обяд днес - първия ден от ваксинацията с китайската ваксина "КоронаВак", сочи интернет платформата за моментално проследяване на хода на ваксинирането на хората в страната.

От днес в съседката ни се ваксинират здравните работници, след като вчера първите ваксини срещу Ковид-19 бяха поставени на министъра на здравеопазването Фахреттин Коджа и членовете на Научния съвет за борба с коронавируса.

Хората на възраст над 65 години, които също имат приоритет при имунизацията, вече могат да заявяват желание за ваксиниране чрез Интернет или на специален телефонен номер, съобщи турският печат.

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 месец

Ако им е!Така им се пада!

28

Анонимен

преди 1 месец

Повече от 264 хиляди души са били ваксинирани за един ден (Как да се назначи ваксина срещу корона вирус?
Министерството на здравеопазването създаде "Информационна платформа за ваксини Covid-19", за да наблюдава незабавно тези, които имат нов тип ваксина срещу корона вирус (Covid-19) по интернет. Броят на ваксинираните надвишава 264 хиляди.

Повече от 264 хиляди души са били ваксинирани за един ден (Как да се назначи ваксина срещу корона вирус?

Министерството на здравеопазването започна широкомащабната ваксинация във всички болници от здравни работници вчера, след като министърът на здрав

27

Анонимен

преди 1 месец

До До 24
Обръщението "драги" е показателно, че съответният коментиращ е жена. Демонстрира снизхождение, презрение и чувство на превъзходство над глупавия, елементарен, необразован, некадърен и склонен към насилие мъж. Авторът на подобен коментар по принцип е феминистка, толерантна, хранеща детето си с чия, джинджър, кедрови ядки и лапад, лекуваща го със сребърна вода и фотосинтеза. Тя "не пие хапчета", защото са вредни. Тя знае и може всичко. Зове за ценности, въпреки че е минала поне 700 мъже.