Снимка: ss-varna.org

Видео 27.07.2018

Посланикът на Палестина у нас: Да узакони расизма, цели Израел

Израелският парламент реши да обяви държавата си за Национална държава на еврейския народ. "Израел няма конкретни държавни граници, няма и конституция.

Става дума за приемане на основен закон, който кодифицира расизма и расовата дискриминация вътре в Израел. Идеята е да се премахне арабският народ от държавата.

В прав текст – анулиране на арабската националност като основен елемент в тази държава", подчерта посланикът на Палестина в България д-р Ахмед Ал Мадбух в предаването "Денят ON AIR" с водещ Николай Кръстев.

Според госта към момента никой в Израел не може да даде дефиниция що е то евреин и кой точно е евреин.

"Ако някой възприеме юдаизма, то той евреин ли е? Ами комунистите, които са атеисти? Те евреи ли са или не? Законът явно се отнася само до едни чисто еврейски общности и се ограничава до тях", риторично попита д-р Мадбух.

И припомни, че ивицата Газа се намира в тотална блокада от страна на Израел вече 11 години. "Два милиона човека са поместени в малко над 300 квадратни километра.

Те са отделени от целия свят. Поради това палестинският народ в Газа настана и заяви, че иска да се върне в своите родни селища. Не искаме никого да нападаме. Искаме да се завърнем в домовете си", обясни посланикът пред Bulgaria On Air.

"Всичко, което произхожда от американската администрация, го отхвърляме категорично. Те имат намерението да осъществят няколко проекта с хуманна обвивка, но иначе са чисто политически.

Те имат за цел на ликвидират палестинския проблем. Ако някой иска да помогне на Газа, то нека премахне блокадата по нея. Палестинците имаме средствата и уменията да изградим модерна и функционираща държава. Няма да има "сделка на века"!", каза за финал гостът в превод на Мая Ценова.

 

Коментари Напиши коментар

24

kroks

преди 7 месеца

“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”
император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

23

kroks

преди 7 месеца

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

22

kroks

преди 7 месеца

Гьоте:
"Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."