Общ преглед

Гей, футболист, бизнесмен, златотърсачки - това са само част от новите тв герои, които станаха част от новия сезон на Big Brother. В къщата влязоха 11 души, някои с интересни истории, други с понадути визитки.

Първа прекрачи прага 28-годишната Екатерина Балабанова, която изработва гердани и гривни от камъни. Тя се похвали, че непрекъснато е усмихната, обича шумните компании, а влизането в шоуто било нейна мечта.

Към нея се присъедини 25-годишният барман от София Пламен Димитров. За него се разбра, че обича да изслушва клиентите, пийва си, но пък и бил много романтичен. Пламен разкри, че още като тийнейджър е напуснал майка си, която се пропила и бил отгледан от баба си и дядо си. Те дори са татуирани на тялото му като някакъв вид признателност.

Под номер три се появи 34-годишния Борис Братухчев, който демонстрира високо самочувствие, а още отсега е ясно, че едва ли ще има човек в шоуто, който ще го надприказва.

Един от интересните персонажи ще бъде 38-годишната Никита Джонсън, която от 20 години живее в Швеция и ръководи собствено тату студио и ресторант. Тя със сигурност знае най-много от конкурентите си, тъй като дели постеля с друг участник от Big Brother - Боби Ръгбиста. Със силиконовите си подобрения Никита напомня на ранната Донатела Версаче, но за разлика от дизайнерката, цялото й тяло е покрито с татуировки. Никита призна, че пазела тайни, които естествено била готова да разкрие.

В къщата от селски тип влезе и брокер. 30-годишният Кирил Симеонов от Варна се занимава с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. И той като Борис се самоизчетка, че е много умен, бил бохем, а Big Brother му е фетиш от малък. "Емоционалността ми, съчетана с високия ми интелект и способността да привличам вниманието върху себе си, са предпоставка за доста интересни неща, които ще се случат", похвали се Кирил.

Ромският етнос пък е представен от 30-годишната Ирена Петрова, която родила на 21 години. И тъй като не можела да издържа детето си с учителската заплата, станала стриптийзьорка. Покрай пилона се запознала с Бен, който й осигурил охолен живот, а след шоуто ще се установи завинаги в Англия. Ирена влизала в къщата, за да запомни България с нещо хубаво. С какво точно се асоциира родината с едно тв риалити остава да разберем като си тръгне.

Колоритен образ е и седмият съквартирант Анита Болярова. 36-годишната плевенчанка има собствен козметичен салон и води курсове по козметика. Тя имала черен период в живота си, когато пипнала гаджето си с друга любовница. Отишла в къщата й и чак ръцете я заболели от скубането на косата на опонентката си. След това хванала гората и открила своето призвание - да бъде добра, да помага на хората и загатна, че нейната роля ще е да балансира характерите в къщата.

В ролята на типичния БГ бизнесмен ще гледаме Цветелин Николов, който се занимава основно със строителство. Той "разполага със свобода и пари", жените го преследвали, но досега в 90% от случаите попадал на кучки. Но пък се похвали, че харчел за вечери и по 3000 евро.

Дали пък Цветелин няма да попадне в плен на 26-годишната Силвия Юрукова? Тя работи като модел, може би най-често срещаната професия сред златотърсачките. Носителка е на няколко корони от конкурси за красота, като последният е "Еротичен модел на Европа". Стана ясно, че тя няма проблеми да вее гърди пред всички.

Шоуто няма как да мине без футболист, друга "важна" категория в родния шоубизнес. Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик, бил ритал за три отбора от А група, но заради уредени мачове окачил бутонките. Сега се занимава с фитнес. Очаква се той да бъде сред главните герои, тъй като не издържал на глад, не обича хората, които говорят много и мрази гейовете.

Именно на "левия бряг" се оказа 21-годишният Кристиян Стойков от село Жернов. Представи се за "бивш поп-фолк певец, за когото медиите пишели постоянно, и бил №1". Не уточни кои медии, но допълни, че бил преспал с Валери Божинов. Което май ще се окаже PR трик и начало на съдебен иск.

Иначе женственият Крис веднага бе вкаран от редакторите на шоуто в ролята на мразеният. Той получи мисия да избира дали да бъде унищожен само неговият багаж или на всички останали. В изповедалнята той определи останалите като подмолни и лицемерни, а мъжете – като скучни и не негов тип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар