Снимка: Булфото, архив

След невероятния успех на първия концерт на Горан Брегович в Пловдив и разпродаването му за уникално кратко време, легендата на сръбската музика се завръща за втори лайв, чийто организатор е АРТ БГ. Датата на новото шоу е 18 декември, а мястото - зала С.И.Л.А.

По този начин звездата на бивша Югославия ще успее да зарадва всички свои почитатели в България, които не успяха да присъстват на 28 септември, когато Брегович "взриви" емблематичния Античен театър с музиката си, а стотиците фенове си тръгнаха в пълна екзалтация след един невероятен двучасов спектакъл, включващ най-доброто от творчеството на големия музикант.

На 18 декември, малко преди Коледа, Брегович отново ще излезе на сцената с най-добрите балкански музиканти от "Оркестър за сватби и погребения". И ще чуем емблематични парчета като "Аризонска мечта", "Месечинка", "Калашников", "Буба Мара" и много други.

Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат за новата дата без презаверка. Билетите за събитието са в продажба от 4 октомври и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 40 до 60 лв, както и онлайн.

Коментари Напиши коментар

15

Mariq

преди 1 година

До Анонимен
Аз не давам и пет стотинки за вресливите метали от миналия век.

14

,.,.

преди 2 години

Сръбски чалгар.А Пловдив има претенции за европейска столица на културата.

13

OTOMAN LEGACY..

преди 2 години

60lv za tozi karicar.. Mnogo sme zle..Za 35€ gledah Seel..Leni Kravitz